Zmena bokov a brucho po sekcii

tehulka2016
1. apr 2017

Ahojte, som 6,5m po sekcii. Pocas tehotenstva bola mala viac natocena na lavu stranu. Ked sa pozriem do zrkadla tak nemam rovnomerne boky, jedna strana je viac vykrojena. Mali ste to niektora? Upravi sa to este vobec niekedy ci sa mi vnutri nieco posunulo?
Tiez mam este take mini brucho, mini pisem preto lebo som pocas celeho tehu pribrala 12kg a take brucho som mala mozno v 4-5. Mesiaci kedy mi zacalo vytrcat. Citala som si ze to moze byt diastaza, nuz ale neviem presne ci to mam:-/ alebo su to len tuky a treba cvicit?

majloo
1. apr 2017

Ja mam to iste, normalne akoby jeden bok mi viac trci a ked lezim, tak mam aj pupok posunuty na tu stranu akoby. Som 6 rokov po sekcii a akurat opat tehu, tak som zvedav..

tehulka2016
autor
1. apr 2017

@majloo a dr si sa nepytala? Takze ti na to nic nepomohlo...ja len kvoli sumernosti postavy, v lete, aj aj ked si dam saty ako to bude vyzerat ze jeden bok pekny a druhy len taka skoro ciara:-/ este som o tom nepocula. A pokojne tehulkovanie a rychly porod🙂

popoluska2626
1. apr 2017

Mne zas po tehotenstve,mam pocit,ze padlo vsetko na boky. Mam ich otrasne,uplne vytrcene :/

tehulka2016
autor
1. apr 2017

@popoluska2626 a zacala si cvicit ci nie?

popoluska2626
1. apr 2017

Zacala,ale zatial bez zmeny..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre