Zlé zašitie po pôrode

makanka
17. feb 2012

Ahojte nenasla som tu ziadnu takuto temu tak pisem prva.po porode som navstivila gynekologa a ten mi povedal ze som zle zasita,musim ist na plastiku.Aj ked som to kus cakala kedze som si predtym sitie kukla ale dufala som ze to bude dobre.musia ma znova prerezat odrezat nieco z bokov asi to co zarastlo a znova zasit.som z toho kus mimo aj ked sa snazim byt silna.Prezila to niektora z vas?aka bola bolest ked ste s aprebrali z narkozi?alebo poculi ste nieco o tom?ja mam hlavne strach z tej bolesti ked s apreberiem dufam ze ma naozaj uspia a nebudem nic citit ale potom ou.som si hovorila ze ked prezijem porod prezijem vsetko ale aj tak.zasa prezivat tie boleti...

seginiatko
17. feb 2012

@makanka ahoj, aj ja som zle zasita, ale ako citam nie az tak ako ty. mne dr povedal, ze mam velmi uzky vchod, ze ak je mm viac obdareny ze bude trochu problem a treba len roztahovat.. a cvicit. no mam jazvu na krivo a taha mi celu 1 stranu. uz som po pororde 14 mesiacov a pri kazdej MS citim jazvu a tlak na nu.
A musis ist na plastiku? neurobilo by to druhy porod ?

dankadina
17. feb 2012

@makanka mne po prvom porode robili plastiku ale nie preto že som bola zle zašitá ale rozpadli sa mi stehy a hojilo sa mi to tak. robili mi to na moju žiadosť v lokálke lebo som kojila. Opichali mi to umrtvovacio injekciou boky obrezal a znovu zašil, to obrezávanie som ani necítila len trochu šitie, trvalo to asi 10 minut

makanka
autor
17. feb 2012

@seginiatko tak ty to mas o nieco lepsie ale tiez bolestive :(
no dr povedala ze musim ist lebo ani zrkadlami ma nemohla pozriet ze by to pretrhla takze tak som dopadla
@dankadina no aj mne povedala ze s amozno rozpadli stehy lebo dole mam medzeru a az hore zasite a taky pas zrasteny ale je to velmi vysoko to by mi aj priatel mohol pretrhnut. a aj ja kojim ved som aj dr povedala ci ma celkovo uspia ked kojim to podla mna nemozu vsak?a bolo to hrosie ako porod ako ta to bolelo?bola si dlho v nemocnici ci vas hned pustili?mne povedali ze budem dva dni asi tak aj syncek musi ist somnou .No musim ist este za primarom lebo on to nevidel som zvedava co povie.

dankadina
17. feb 2012

@makanka trochu pichalo to šitie ale to prežiješ, ja som nebola v nemocnici vobec, dohodla som sa s dr. zobral ma rano, zašil a šla som domov. Bolo to v ružinove a nemali miesto aby ma hospitalizovali s malou tak asi aj to zohralo rolu. Aj s cestou do a z nemocnice a so zákrokom to trvalo asi 45 min. Horšie to bolo doma ked sa to začalo hojiť tak to bolelo ale najviac mi na to pomohol repík dávala som si ho na gázu a vymienala a o dva týždne mi vypadali stehy a už to bolo super. Teraz pri druhom porode mi robili nastrih na tom istom mieste ale už ma zašili super a nič tam nemám len tenkú čiaročku.

makanka
autor
17. feb 2012

@dankadina ja to mam vysoko zasite abojim sa ci s ato tam bude dat umrtvit ked to budu preezavat.lebo ked ma vtedy sili prvy krat tak dr povedala ze tam s anepichaju injekcie ze to by bolo este viac bolestive tak ja neviem ja tam budem kricat :D tak hadam to nejak prezijem ja som hrozna citlivka to je najhorsie.a preto s abojim tej bolesti vtedy som tam tak tyce drzala ze som mala az modre ruky co bude teraz zosaliem :D
tak tebe to rychlo spravili uvidime ako mne to spravia .

dankadina
17. feb 2012

@makanka tak sa daj radšej uspať, alebo ked sa nechceš dať uspať nech ti dajú aspon oblbovák

katarinkacat
19. okt 2024

@makanka 6x ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre