Dievcata prosim poradte ako si dat zlatu zilu do poriadku.!rodila som pred 5.mes.dakujem za odpovede.Skusila som zatial masticku Prokto-Glyvenol citam na papieriku ze pocas laktacie uzivajte len pod dohladom lekara.viete mi na to poradit!este raz dakujem.🙂
Mne sa prokto-flyvenol neosvedcil a ani faktu.za mna cipky Spofax.
Na zlatu zilu po porode vyborne pomaha levandulovy krem od Justu. Ja som bola sama prekvapena, ale baby, co s tym mali problemy na nu nedaju dopustit.
@slavinocka16 skus si dať predpísať tabletky DETRALEX...hradia sa sice v plnej vyške cca 20eur ale pomahaju. Mojmu mužovi ich predpísala jeho teta (je to naša dokina) a povedala že ona len tie odporuča ze su učinne...tak snad rodine nebude klamať. 🙂 Niečo podobne je aj Mobivenal...ale nemám osobnu skusenosť tak neviem ako je ten učinný. Ja by som si urobila ,,kuru,, a teda aspon minimálne mesiac ten detralex ak nie viac a podporila to bud masťami ako ti spominaju baby, čipkom...dobrá je aj dubová kora. Ked to podchytíš takto - tablety, krém, čipok...tam podla mna ulava zaručená.
@slavinocka16 Skus Mobivenal micro tabletky. Ja som mala podobny problem a to este ani deti nemam,a to sa mi jedine osvedcilo, aj ked problem nezanikol uplne.
detralex, mobivenal, diorex je uplne jedno a to iste, az na to ze detralex je na Rp a hradi sa v plnej vyske, mobivenal je s aescinom a bez, s aescinom je lepsi na opuchy, treba to odskusat, robim v lekarni, niekomu vyhovuje viac detralex niekomu nezaberie vobec a zaberu tie ine, treba si robit kupel alebo obklady z dubovej kory, ktore doplnis mastami capikmi, masticku cez den capik na noc, zalezi na tom ci mas vnutorne alebo vonkajsie, ja som s tym mala problemi a osobne som pouzivala masticku HADENSA, u nas sa pravdepodobne nepredava maju ju v rakusku ale bola fakt vyborna pomohla za tyzden a potom sa uz neobjavili.... 🙂 z tychto nasich vyrobkov mi nepomohol ani jeden.... este su aj hygienicke vlh.obrusky, ktore pouzivas miesto toaletneho papiera aby si si ich nerozdrazdila.... 🙂
Baby vy ste zlate!🙂 Dakujem vam za vsetky rady.!Pozerala som v archive uz jedna tema o hemoroidoch tu je.Vsetky prispevky som si precitala,tak sa idem davat na poriadok.Drzte palce!🙂 diky moc!🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@slavinocka16 skus factu mast a cipky