Železo a opuchnuté prsty na pravé ruce

wendym1
9. mar 2017

Ahojte ženy,

chcem se spýtat na jednu věc. Po porodě musím brát 2x denně železo a stále mám nateklé/opuchnuté prsty na pravé ruce. V ruce nic moc neudržím. Je toto normální? Měla jsem to i před porodem, ale nebylo to tak hrozné.
Memáte někdo s tímto zkušenost, zdali na to má vliv to železo? Zmizne to samo? Studené obklady mi nepomáhají. Nechce se mi chodit na neurologii.
Díky moc za pomoc

vetthy
10. mar 2017

@wendym1 jeej jamam podobny problem. Tiez mam anemiu tazkeho stupna hemoglobin70 000 ty mas kolko? Ruky mi trasu strpnu funguju akoze normalne ale aj ja mam taky pocit ze nic by som v nich nevedela udrzat.normalne akoze sa musim na nich sadnut aby sa ukludnili.idem ochvilu na kontrolu k hematologickej primarke tu u nas vUNB kde pracujem opytam sa na to.ja som tiez nazdavala ze je to volajaky neurologicky problem ale tym padom ide len o slabe prekrvenie periferii.odkedy beries zelezo a aky pripravok?

vetthy
10. mar 2017

Totiz som absolvovala kuru pred 4rokmi aktiferrin 3mesiace vtedy to bolo v pohode bez vedlajsich priznakov preto som vybrala teraz to iste lebo organizmus nie vsetky pripravky toleruje

wendym1
autor
10. mar 2017

Ahoj beru ferro-folgamma ráno ještě jak tak ale po obědě se to zhoršuje.dik za optani.budu ráda za každou radu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre