Ahojte mamicky, chcem sa opytat ktokolvek mal nejaku skusenost, popripade o niecom vie alebo pocul..viete o nejakom lekarovi, porodnikovi v okresoch Spisska Nova Ves, Poprad, Presov kto nie je zanietenym zastancom prirodzeneho porodu ale vie pochopit buduce mamicky ktore maju panicky strach z porodu? Mam uz vyssi vek a naozaj sa toho bojim, citala som tu v diskusiach ze niektori porodnici nebrali do uvahy indikacie na sekciu od inych lekarov...budem rada za vsetky postrehy, rady od vas ...
Ja som mala uz dve sekcie a napriek tomu mi musel moj doktor napisat indikaciu vysoky krvny tlak a kontrakcie, bolo mi to smiesne, naco to robia, ved je jasne ze po dvoch sekciach uz netreba hladat zbytocne indikacie,ale zjavne maju take predpisy. Urcite si skus najst dobreho porodnika a odkonzultuj to s nim. U vela zien vo vyssom veku to bola prave indikacia, myslim ten vek.
Dakujem za rady v prvom rade, urcite to prekonzultujem s porodnikom len musim najst dobreho lekara/porodnika a pripominam ak by niektora z vas mamiciek vedela o dobrom porodnikovi (okolie Spisska Nova Ves, Poprad, Presov) prosim poslite mi meno do sukromnej spravy, som tu nova tak neviem no dufam ze sa to da poslat...este raz dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no neviem, ci je to dobre riesit verejne, radsej cez IP. ak mas panicky strach odporucenie ti moze dat aj psychiater. a to by mali akceptovat.