Ahojte
Zažili ste niektorá predčasný pôrod? Aké ste mali príznaky?
@83lenka83 kontrakcie si cítila ako tvrdnutie brucha? Ja ležím doma na rizikovom so skráteným krčkom a tvrdnutim a asi 3 hodiny som mala každú pol hod. tvrdnutie, ustúpilo to ale a už hodinu a pol necítim nič…tak neviem či ísť na pohotovosť či ešte počkať
A v ktorom si týždni ?
Ja som mala vysoký tlak, vyšší ako zvyčajne, bolo mi "divne". To bola nedeľa. Poobede som išla na pohotovosť, nechali si ma na pozorovanie, v pondelok v noci mi praskla voda, v utorok ráno išla malinká von cisárskym. Narodila sa v 35-tom. Našťastie všetko ok 🙂
@klip0 v 31.
Kontrakcie som citila ako rvrdnutie bruška s velkou bolesťou v jrižoch v intervaloch najprv v intervaloch cca 5-7minut a potom sa začali intervaly skracovať.
Áno, 32tt z ničoho nic
Bolesti, krvacanie, kontrakcie 5-7min intervaly, trvalo to 2 tyzdne. Bola som na pohotovosti, 2x na poradni, stale mi tvrdili, ze vsetko OK... ked uz som 3 noc nespala kvoli pravidelnym bolestiam do spodku chrbta, isla som znovu na pohotovost a konecne zachytili kontrakcie... bola som v 36.tt a mala som mat planovany cisarsky rez - nakoniec o 2 tyzdne skorej - vsetko bolo kvoli infekcii...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Bolesti križov, ružový výtok a kontrakcie.