Ahojte, rada by som vas poprosila a podelenie sa s Vasimi skusenostami pozicania monitpru dychu v Dovere a Union. Pozicaju novy monitor alebo pouzivany? Ake su podmienky? Ako rychlo trva vybavenie? Ďakujem.
Moja skusenost Union : pozicali použitý stale mal falošné poplachy čiže sme nakoniec aj tak kupili a odvety no problem ....
mala som z unionu, bol vyborny bez poplachov, vybavila som ho rychlo, asi do 2 dni bol u mna, ale to som urobila na call centre trosku cirkus, lebo mi povedali, ze ma dojst do 3 tyzdnov, nakriclala som na nich, ze mam doma predcasniaktko a ze ho nutne potrebujem a ze taka bola povodna dohoda ked som to riesila u nich na prevadzke, a vlastne som sa preto aj s muzom nechala prepoistit, ze monitor dojde hned, po tomto telefonate bol doma o 2 dni, nechali mi ho vyse dvoch rokov, povodne ho nechavaju pol roka,preto som si neskor zabezpecila vlastny, vybavovala som to tak, ze mi vypislala lekarka nejaky papier a ten som odovzdala na pobocku, monitro je urcite pouzivany myslim ze koluje od poistenca k poistenscovi, ale ja som s nim bola spokojna, ale ten co som si kupla je lepsie, nelutujem tu kupu, lebo ja som ho pouzivala velmi dlho
super baby dakujem, ja som tiez skor za vlastny ale tak informujem sa bo segra si moc nechce ze kupovat a chce vediet moznosti.
no ja uuuplne suhlasim s takymto postupom a snazim sa to naznacit aj dalej
Ja som ešte v 2012 kúpila na MAK za 50 e Tommee teepee, už vystriedal moje dve a sestrine dve deti a teraz ho budem aj pri treťom používať 🙂 falošné poplachy mal len minimálne, kúpu neľutujem, z mojej skúsenosti sa oplatí kúpiť aj použitý
Na MK nie Mak
Ja som mala z unionu, bol uplne novy. Ak sanemylim vybavilo sa to velmi rychlo. Bolo to pred 2 rokmi.
@kesa monitor dychu zapozicaju aj v nemocnici, teda mňa sa pýtali či si nechcem požičať, myslím že sa to dá na pol roka. Sami ma tam upozornili že ak si chcem kúpiť, tak odporúčajú nový resp. V záruke ktora je myslím 2 roky, lebo všetko podlieha času aj monitor dychu, takže netreba sa zlakomit na 5 ročný a potom sa čudovať prečo nefunguje resp. Stále pipa.
@tl999 my sme kupovali používaný, máme ho 7 mesiacov a zatiaľ funguje bez problémov
@motogirl699 za koľko ste ho kupovali? Akú značku? Príde mi to divne ze musím platiť mesačne počas výpožičky....
@tl999 babysens 2 pro.. nový stojí okolo 150€, na bazosi sme kúpili za 50€
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nechceš si kúpiť z bazáriku? cca 25 eur 🙂