Zapožičanie monitoru dychu - Dôvera verzus Union

kesa
18. sep 2017

Ahojte, rada by som vas poprosila a podelenie sa s Vasimi skusenostami pozicania monitpru dychu v Dovere a Union. Pozicaju novy monitor alebo pouzivany? Ake su podmienky? Ako rychlo trva vybavenie? Ďakujem.

zeytin
18. sep 2017

Nechceš si kúpiť z bazáriku? cca 25 eur 🙂

chiara189
18. sep 2017

Moja skusenost Union : pozicali použitý stale mal falošné poplachy čiže sme nakoniec aj tak kupili a odvety no problem ....

bielavila
18. sep 2017

mala som z unionu, bol vyborny bez poplachov, vybavila som ho rychlo, asi do 2 dni bol u mna, ale to som urobila na call centre trosku cirkus, lebo mi povedali, ze ma dojst do 3 tyzdnov, nakriclala som na nich, ze mam doma predcasniaktko a ze ho nutne potrebujem a ze taka bola povodna dohoda ked som to riesila u nich na prevadzke, a vlastne som sa preto aj s muzom nechala prepoistit, ze monitor dojde hned, po tomto telefonate bol doma o 2 dni, nechali mi ho vyse dvoch rokov, povodne ho nechavaju pol roka,preto som si neskor zabezpecila vlastny, vybavovala som to tak, ze mi vypislala lekarka nejaky papier a ten som odovzdala na pobocku, monitro je urcite pouzivany myslim ze koluje od poistenca k poistenscovi, ale ja som s nim bola spokojna, ale ten co som si kupla je lepsie, nelutujem tu kupu, lebo ja som ho pouzivala velmi dlho

kesa
autor
18. sep 2017

@zeytin vies co nepytam sa kvoli sebe my sme si kupili norma v obchode, pre sestru zistujem

kesa
autor
18. sep 2017

super baby dakujem, ja som tiez skor za vlastny ale tak informujem sa bo segra si moc nechce ze kupovat a chce vediet moznosti.

zeytin
18. sep 2017

@kesa ja som si kúpila tu na MK za 25e NANY, mala som ho aj pri dievčatách a veľká spokojnosť, úplne stačí 🙂

kesa
autor
18. sep 2017

no ja uuuplne suhlasim s takymto postupom a snazim sa to naznacit aj dalej

petjka
18. sep 2017

Ja som ešte v 2012 kúpila na MAK za 50 e Tommee teepee, už vystriedal moje dve a sestrine dve deti a teraz ho budem aj pri treťom používať 🙂 falošné poplachy mal len minimálne, kúpu neľutujem, z mojej skúsenosti sa oplatí kúpiť aj použitý

petjka
18. sep 2017

Na MK nie Mak

dany_ch
19. sep 2017

Ja som mala z unionu, bol uplne novy. Ak sanemylim vybavilo sa to velmi rychlo. Bolo to pred 2 rokmi.

mirka17
19. sep 2017

@kesa monitor dychu zapozicaju aj v nemocnici, teda mňa sa pýtali či si nechcem požičať, myslím že sa to dá na pol roka. Sami ma tam upozornili že ak si chcem kúpiť, tak odporúčajú nový resp. V záruke ktora je myslím 2 roky, lebo všetko podlieha času aj monitor dychu, takže netreba sa zlakomit na 5 ročný a potom sa čudovať prečo nefunguje resp. Stále pipa.

tl999
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
motogirl699
1. máj 2023

@tl999 my sme kupovali používaný, máme ho 7 mesiacov a zatiaľ funguje bez problémov

tl999
1. máj 2023

@motogirl699 za koľko ste ho kupovali? Akú značku? Príde mi to divne ze musím platiť mesačne počas výpožičky....

motogirl699
1. máj 2023

@tl999 babysens 2 pro.. nový stojí okolo 150€, na bazosi sme kúpili za 50€

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre