Ahoj baby som dva týždne po porode a minulý týždeň sa mi zapalilo sitie cele mala som strašne bolesti doktor mi predpisal dezinfekciu a dal mi masť ale už ma to boli menej len tam mam tlak na posledné dva stichy ako keby chceli puknut ešte stále to tam mam trochu zapalene co vám pomohlo na to ?
@sardinka333 vyskusam zajtra si kúpim repik aj tu koru ja viem len pri malej prvej som takéto problémy nemala
@nikola599 skus tie kupele a cez den by som sa po toalete tiež umyla v repiku, dubovej kore - mať ten nálev niekde v lavoriku a napr. kus bavlnenej plienky by som si tam namočila a po toalete sa tým zlahka poutierala, chvilku priložila na to miesto ako taký obklad. Vyskúšaj a uvidíš, tým nemáš čo pokaziť.
S tou dubovou korou radsej pockaj.ja som mala po porode problem s hemoroidmi a v porodke mi povedali ze dubovu hned nie. Tak zatial skus ten repik,ten by mal pomoct. A tiez mozes oplachovat s rosalginom.nie vyplachy,ale len olachnut.spravis si roztok a mozes dat do mensej flasky so sosacikom a napr.po cikani sa oplachnut a tak dezinfikovat
@nikola599 mne pomohlo 2x denne oplachovat slabym roztokom hypermanganu, uplne len bleduckoruzovym a vela vetrat, nechavat ranu bez spodneho pradla na vzduchu. dobry je aj tento krem
http://www.mojalekaren.sk/kitocrema-lubrikacny-...
robili ti vyter? mne sa do sitia dostal stafylokok a mala som pol roka problemy 😒
@nikola599 tiez som bola dost dotrhana kvoli skvelemu nastrihu, co sa trhal dalej, kedze do mna rvali oxytocin a hlavicka postupovala brutalne rychlo. mne sa to tahanie "opravilo" druhym porodom, bez nastrihu, zopar malych natrhnuti, tiez som dezinfikovala a zahojilo sa to rychlo, teraz nemam ziadne problemy. drzim palce 🙂
Ako baby pisu sedacie kupele v repiku, to je ozaj zazracna bylinka ... aj na ine rany velmi dobre, pomaha takmer okamzite
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Sedacie kupele v dubovej kore, repiku....ja som mala tiež jeden štich zapaleny s hnisom, same to vytieklo, zahojilo sa. Dva týždne je ešte velmi skoro, proste sa to musí zhojiť, bude to dobré.