ahojte
viem, ze je tu tych tem vela ale urobila som novu, dufam, ze ma zato neukamenujete.
idem si po radu a ak sa bude dat tak aj utesenie...
strasne sa bojim 😭
som 5 tyzdnov a par dni po akutnej sekcii. v nemocnici bolo vsetko v poriadku co sa tyka jazvy. po preusteni domov, bolo tiez vsetko ok, az nato ze som sa nesetrila. upratovala, varila, prechadzky s krpatou..vsak to pozname. no problem nastal tak 4 dni dozadu. zacala som najprv lavu stranu jazvy pocitovat, na dalsi den mi uz lava strana zcervenala. isla som radsej k svojmu zenskemu. dostala som antibiotika zinnat a mam si robit repikove obklady. dnes som si pozerala jazvu a mam tam trochu hnisu 😭😭
strasne sa bojim ist do nenocnice aby mi to nanovo otvarali 😭
poteste ma, ze mi tie antibiotika pomozu a aj repik...prosim...
aj sa setrit budem,..
@lolinko neboj,to bude dobre. Určite pomôže+ ja by som ešte poradila potierať Betadine.
@lucka_lucia pokusam sa co najviac vetrat ale cez den minimum, beham okolo dcery a este aj 7rocneho syna 😕 no cez noc to mam na vzduchu
@kristina2412
strasne sa bojim 😭
no budem si ho musiet kupit, sa mi zda ze je volnopredajny...
@lolinko áno je. Ja som tiež mala jazvu zapálenú a skúšala som snáď všetko,od repika,cez cajovnik atď ale najviac pomáhal Betadine,potierala som 2-3 denne. Navyše keď máš aj atb, sa nemusíš báť.
@kristina2412
a mala si ju trochu aj hnisavu?
Betadine roztok potierať 3-4x denne,nie som laik..a nestresuj,to sa zahojí
a nič iné tam necapaj,nech sa ti to zbytočne nerozmočí
@lolinko áno☹️sestrička v nemocnici poradila trochu vytlačiť a vydezinfikovať...
@kristina2412
😕 no ja som strasna citlivka a strasne sa bojim bolesti... ja si tu jazvu radsej ani nechytam...
no uvidim, zajtra poslem muza pre ten betadin a hadam pomoze
@lolinko aj cez deň sa to dá .doma môžeš byť vyzlečená alebo iba voľné šaty a nič ine
@lucka_lucia
tak saty mam volne cez den a jazvy sa mi nadotykaju..
@lolinko a radšej nech kúpi to väčšie 120 ml balenie😉
@lolinko keď bez spodného prádla tak super.netvrdim že sa to vylieči ale aspoň nezhorší
mna to v noci dokonca zacalo aj svrbet a ano pocas spanku som si to sem tam poskrabala...ano som blba 😕
muz uz isiel kupit ten betadin, tak si drzim palce nech mi to pomoze
ja vam vsetkym dakujem za utesenie, velmi ste ma potesili
betadine a repikove obklady. v tomto gteple by bolo fajn, ak by si si ranu co najviac vetrala. betadine nestipe a mne sa po nom zakazdym krasne rany vycistili
Ja som mala betadine..robila si obklad ako vyssie pisu mamy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lolinko hlavne treba jazvu vetrať .