Zápal po pôrode

janus141
28. aug 2012

ahojte mamicky mam problem som asi 6 tyzdnov po sekcii a uz som mala 2 krat zapal zo spodu mala som krv bielkoviny a aj hnis v moci brala som aj antibiotika potom biseptol a beriem aj urinal akut pijem urologicke caje a stale to nije este ono a terez uz zase citim palenie pri moceni uz neviem co mam robit a pri tom kojim a moj gynekolog ma 2 tyzdne volna prosim vas kto mal podobny problem po porode a poradite mi uvitam vsetku komentare vopred dakujem a co je este dobre na mocove cesty a zapaly tak aby dietatku neuskodili

strapco13
28. aug 2012

@janus141 ist k inemu gynekologovi nech skontroluje
vylucit lozisko infekcii niekde inde v tele /napr krcne mandle/

anjelicek26
28. aug 2012

@janus141 - moze to byt cokolvek, od zapalu maternice, po zabudnute nieco po siti :( Radsej by som zasla na pohotovost pravdu povediac 😖 Co ja viem co pomaha preventivne - vysoke davky vitaminu c, v kyslom moci sa bakteriam najhorsie mnozi. Vylucit sladke - to je pre nich hotovy raj.

albireo
28. aug 2012

@janus141 ak ta pali pri moceni a mala si predtym infekciu mocovych ciest, je dost mozne,ze nebola spravne a dost dlho liecena. Ak je gynekolog na dovolenke, chod k praktikovi, moc na kultivaciu vie poslat aj on.

dinetadeluxe
4. máj 2016

janus141 mozem sa opytat ako to nakoniec dopadlo? zacala som mat presne tieto problemy po porode...asi mesiac. Moč mi už brali nespočetnne velakrát, všetky som mala v poriadku až a jeden kde som mala aj bielkovinu aj moč...vybrala som už 2 širokospektrálnych antibiotík, 2 gynekologických...po liečbe mi zobrali ster..kde som mala nejaku bateriu ktora je vraj zanedbatelna..všetky vysledky krv aj moč ok..a tak sa to ukončilo tak že vysledky boli ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre