Zajtra mám termín

lexilaracroft
13. máj 2016

Ako mam relaxovat ked mi z toho cakania hrabe. Najhorsie je ze neviem kedy to pride to nema presny budik. Bojim sa vyst dnes z domu aby ma to niekde na ceste nechytilo. Uz som na nervy za posledne tri dni som vydrhla cely barak vsetko zo skrin vyhadzala a poprala. Aj okna mam uz umyte a stale len kontrolujem tasku do porodnice ci som na nic nezabudla. Nedokazem vypnut. Citim sa akoby som vypila tucet energy drinkov a to sa kofeinu z daleka vyhybam. Co by ste mi poradili alebo ako taketo situacie riesite vy... dakujem

pribinak
13. máj 2016

Co myslis, ze ked ta to chytí, ze hned budes mat minútové kontrakcie? Normalne chod na prechádzku, čerstvý vzduch a vôňa prírody po daždi prospeje ;)

Drzim palce

veronikapodolska
13. máj 2016

treba chodiť na dlhé prechádzky, aj po schodoch - vraj to pomáha k spusteniu pôrodu 🙂

qwertxy
13. máj 2016

Ja som deň pred pôrodom ( chytilo ma to v noci) bola s manželom na pizzu - samozrejme pikantnú 😀 boli sme pozrieť svokrovcov. na parkilometrovej prechádzke a večer v bare s kamošmi. Keď som dosla domov, spala som hodinu a pol a potom mi praskla voda... A sli sme 🙂 cize moja rada - uži si posledné spoločne chvíle s manželom, je piatok, po práci vypadnite von, ak nie s partiou, tak s kamošmi. Nemusíš sa báť, že porodis na ulici 😉

cerez
13. máj 2016

Normálne funguj ako si fungovala. Termín je len relatívny. Sú detičky, ktoré sa narodia v termíne, ale sú aj deti, ktoré prídu na svet pred a po termíne. Držím palce, nech do pôrodu prežiješ bez extrémnych nervov a nech to máš čím skôr za sebou. 🙂

candii
13. máj 2016

Normalne chod von .. ved neporodis do minuty.. uzi si este chvilky kludu a pokoja potom nabehnes na kolotoc a nebude kedy oddychovat s vylozenymi nohami. A nestresuj zbytocne

natalym
13. máj 2016

@lexilaracroft Keď to príde tak to zistíš, neboj. A zase také rýchle to nebude. 😉

matulinuska
13. máj 2016

Ja na termin som si bola este posediet s kamoskou na caji. Netreba sa stresovat, porod neni taky rychly ze do polhodiny od prvej kontrakcie porodis, to je skor vo filmoch. Normalne funguj akoby nic 🙂. Na mna prva kontrakcia prisla v tescu na nakupe okolo 14-tej a dcerka sa narodila az o 9-tej rano druhy den 🙂

anjeli_k
13. máj 2016

Ahoj, neboj nic, ja som sa terminu vobec nedrzala, lebo som vedela, ze nie vzdy je to presne a tak v den terminu sme sli s manzelom kupit kocik☺a maly sa mi narodil 5dni po termine.a hlavne relaxuj, citaj, chod na prechadzku, uvar nieco dobre, ale nic namahave, lebo pri porode sa natrapis az az.ja som napr.rodila 24 hodin a potom akutna sekcia.takze sa nemas kam ponahlat☺

erickatt
13. máj 2016

No my boli tez na navsteve do pol noci... Potom este tutumutu.. A o 4 rano to zacalo. Som sa potom 2 roky nevyspala

guiseppinka
13. máj 2016

jejda, aj ja som mala takto pred rokom termin. akurat dnes bola kontrola a dr. mi vravela, ze absolutne to nevyzera na porod. 14.5. preslo, 15.5. som bola znovu v nemocke a stale nic, v sobotu prisla k nam moja mama a ja som sa trepala do viedne (100 km tam, 100 spat), este sme sa po viedni poprechadzali a kazdy sa mi cudoval, ze ci som normalna... este v pondelok sme boli v nemocke, potom po obede s mamou na zmrzku v meste a kontrakcie mi zacali v az vecer o nejakej siestej a mala sa narodila v stredu o druhej... takze absolutna pohoda 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre