Ako mam relaxovat ked mi z toho cakania hrabe. Najhorsie je ze neviem kedy to pride to nema presny budik. Bojim sa vyst dnes z domu aby ma to niekde na ceste nechytilo. Uz som na nervy za posledne tri dni som vydrhla cely barak vsetko zo skrin vyhadzala a poprala. Aj okna mam uz umyte a stale len kontrolujem tasku do porodnice ci som na nic nezabudla. Nedokazem vypnut. Citim sa akoby som vypila tucet energy drinkov a to sa kofeinu z daleka vyhybam. Co by ste mi poradili alebo ako taketo situacie riesite vy... dakujem
treba chodiť na dlhé prechádzky, aj po schodoch - vraj to pomáha k spusteniu pôrodu 🙂
Ja som deň pred pôrodom ( chytilo ma to v noci) bola s manželom na pizzu - samozrejme pikantnú 😀 boli sme pozrieť svokrovcov. na parkilometrovej prechádzke a večer v bare s kamošmi. Keď som dosla domov, spala som hodinu a pol a potom mi praskla voda... A sli sme 🙂 cize moja rada - uži si posledné spoločne chvíle s manželom, je piatok, po práci vypadnite von, ak nie s partiou, tak s kamošmi. Nemusíš sa báť, že porodis na ulici 😉
Normálne funguj ako si fungovala. Termín je len relatívny. Sú detičky, ktoré sa narodia v termíne, ale sú aj deti, ktoré prídu na svet pred a po termíne. Držím palce, nech do pôrodu prežiješ bez extrémnych nervov a nech to máš čím skôr za sebou. 🙂
Normalne chod von .. ved neporodis do minuty.. uzi si este chvilky kludu a pokoja potom nabehnes na kolotoc a nebude kedy oddychovat s vylozenymi nohami. A nestresuj zbytocne
@lexilaracroft Keď to príde tak to zistíš, neboj. A zase také rýchle to nebude. 😉
Ja na termin som si bola este posediet s kamoskou na caji. Netreba sa stresovat, porod neni taky rychly ze do polhodiny od prvej kontrakcie porodis, to je skor vo filmoch. Normalne funguj akoby nic 🙂. Na mna prva kontrakcia prisla v tescu na nakupe okolo 14-tej a dcerka sa narodila az o 9-tej rano druhy den 🙂
Ahoj, neboj nic, ja som sa terminu vobec nedrzala, lebo som vedela, ze nie vzdy je to presne a tak v den terminu sme sli s manzelom kupit kocik☺a maly sa mi narodil 5dni po termine.a hlavne relaxuj, citaj, chod na prechadzku, uvar nieco dobre, ale nic namahave, lebo pri porode sa natrapis az az.ja som napr.rodila 24 hodin a potom akutna sekcia.takze sa nemas kam ponahlat☺
No my boli tez na navsteve do pol noci... Potom este tutumutu.. A o 4 rano to zacalo. Som sa potom 2 roky nevyspala
jejda, aj ja som mala takto pred rokom termin. akurat dnes bola kontrola a dr. mi vravela, ze absolutne to nevyzera na porod. 14.5. preslo, 15.5. som bola znovu v nemocke a stale nic, v sobotu prisla k nam moja mama a ja som sa trepala do viedne (100 km tam, 100 spat), este sme sa po viedni poprechadzali a kazdy sa mi cudoval, ze ci som normalna... este v pondelok sme boli v nemocke, potom po obede s mamou na zmrzku v meste a kontrakcie mi zacali v az vecer o nejakej siestej a mala sa narodila v stredu o druhej... takze absolutna pohoda 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Co myslis, ze ked ta to chytí, ze hned budes mat minútové kontrakcie? Normalne chod na prechádzku, čerstvý vzduch a vôňa prírody po daždi prospeje ;)
Drzim palce