Ahojte baby, zajtra mňa čaká sekcia a mam veľký strach z tej injekcie do miechy. Baby ktoré ste mali sekciu hlavne tie chudšie bolí ta injekcia?
@barboraalexej ďakujem z tej injekcie mam najväčšie obavy fakt 🙈
Tiež som sa jej hrozne bála. 🫣 A nakoniec vlastne ani nebolela. Bol to taký tupý, dutý tlak... Ťažko sa to opisuje, len viem, že prvý raz som sa s nimi "hádala", že isto nezabrala, lebo ja si nohy cítim. Až kým mi jednu nohu nezdvihli hore a ja som o tom nevedela, len mi ju ukázali 😂
To mi ani nehovorte že nezabrala lebo tam ani nepôjdem 😀😀 ale tak snáď to bude ok a dopadne to dobre všetko
Ano, mne nezabrala. Ale ziadna drama sa nekonala. To nie je jak z hororu, ze ta rezu a ty vrestis. Na stupnici od 1-10, tak 3. Ono to zabera len o trochu neskor. Je iste male percento, ktoremu to zabera neskor. Dali mi rajsky plyn a nevedela som o svete.
@radka174 Mňa osobne to asi nebolelo lebo na to nemám žiadne zle spomienky horšie bolo obdobie po sekcii 😂
Mna viac bolelo to, ked si anesteziolog naznacoval nechtom kam ma pichnut😄oni potom to miesto vpichu umrtvia takou vodickou cize ja som to potom necitila, tiez mi len povedali xe hotovo. A tiez som mala paniku ze mi to nezabralo lebo citim ako ma hladka a zrazu ma zacali rezat a nic😄😄neboj sa, oni to denne robia niekolkokrat a vedia co a ako 🙂
Pre mňa bolo najhoršie zo všetkého - čo najviac sa predklonit a uvoľniť 🙈🙈🙈 ved brucho som mala ako balón!!!! Myslela som ze mi to brucho praskne a nebude treba aji sekciu. Napichli ma asi na tretí krát.
Držím prsty, určite všetko dobre dopadne
@simona20201309 ja som mala nervy na tych doktorov, ked mi hovorili ze sa mam uvolnit a viac predklonit a ja som mala zrovna taku kontrakciu ze by som im tu ihlu najradsej do oka pichla 🤣
@radka174 najhoršie je keď si človek zisťuje a číta príbehy vopred. Každý sme iny.......každá situácia je iná......iba sa zbytočne stresujes
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, úprimne, tak úplne príjemné to nie je, ale zase nič strašné čo by sa nedalo vydržať. Držím palce