ahojte mamičky je možné že po porode sa uceli resp. zahoji ranka na krčku maternice,?dakujem
@janiex32 ahojky, ak sa smiem spytat akou formou ti pomohol? dakujem ti
@denisse1311 ahoj..tiez som mala ranku po porode..syn mal 4kg..vlastne natrhnutie.Malo by sa to šiť,ale moja gyn.to nechala prirodzene zhojit..a ani stopa po jazvicke alebo nejake problemy.Zalezi co a ako presne to mas.
@kubkovamama ahojky, ja som dceru rodila takisto 4kg, ale nevedela som že mam ranku až teraz pri 3tehu i to lekar oznamil, o 2tyždne idem do poradne tak sa ho to chcem spytat. kedy sa ti to zahojilo?
@denisse1311 a isto to mas po predchadzajucom tehu?To uz by nemalo byt ani vidno.Mne to nasla na kontrole v sestonedeli a to uz bolo spolovice zhojene..nepamatam si uz presne,ale isto to bolo o.k. cca za 2 mesiace.
@kubkovamama ja neviem praveže, lekar mi vravel že sa mi to vytvorilo teraz v tehotenstve že je to bežne vplyvom hormonalnych zmien tak neviem.
@denisse1311 tak to je nieco ine..krcek sa v tehu velmi prekrvuje a casto sa to stava po sexe..aj po vysetreni,nejakej namahe,nieco dvihnes a je to..ale to ti musi uz lekar,presne ako si povedala.Hadam ti baby este k tomu nieco napíšu
@kubkovamama no mam doma malu 1,5 ročnu dcerku ktora si vyžaduje stale nosenie na rukách mohlo bbbbby to byt aj tym?
@denisse1311 podla mna by aj mohlo,a bral ti ster?Divne,ze ako lekar ti k tomu vlastne nic nepovedal
@kubkovamama ano bral mi aj ster vysledky budu o 2tyždne ked pôjdem na kontrolu.
@denisse1311 tak potom uvidis co a ako,ci tam nie je zapal..
@denisse1311 pockaj na vysledky a potom to budes vediet uz konkretnejsie riesit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahojky Deni, ja mam s krckom problemy uz dlhsie a pomohol mi Dr Jendrousak v BB. On sa specializuje na krcky, ak sa to da tak nazvat. Skus napisat do ambulancie s tvojim problemom, ci by ti vedeli pomoct. lekar@ogama.sk