Baby znovu otravujem ja😶 len sa chcem opýtať začínal niekomu pôrod hračkami? Aj to také hnačky keď si s toaletnom papieri vytrem prepáčte za výraz 🤦♀️ tak to je také bielo trošku ružové čisto ako peni nie riadna hnačka cítim aj pichanie v pošve zo sodu keď sa mala hýbe inak dnes mám termín pôrodu
@deti95060810 a tiež také? Ako peni nie riadna hnačka 🙄
Ja ked som mala kontrakcie som bola 7x na zachode dokedy sme isli do nemocnice. Hnacka je uplne normalna, telo sa prirodzene vyprazdnuje pred porodom.
Ja som pri prvom pôrode behala celú noc a malá sa narodila pred obedom. A ani mi nerobili klystír. Povedali, že som dosť prečistená.
@kamca495 aj ja hnačka plus vracanie super kombinácia keď som nespala tak som práve grcala a ak náhodou ani jedno tak fucala cez kontrakcie... A na druhy deň som sa rosypala ako kinderko 😍😍... Držím palce ✊✊
Nesrala nie nespala sorry
Držím palce
Ja som hnackovala 2 dni na 3den zacala odtekat voda a o 03:40sa maly narodil
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
áno mne... deň pred termínom večer o 23 hod. začali hnačky a na druhý deň doobeda som porodila...