mali sme s manželom pohlavný styk manzel sa do mňa spravil a začínajú mi silné bolesti v pod brušku myslíte že sa to rozbieha ??🤷 Som v 39+3tt
Áno, môžeš už začínať rodiť. Mohol to spustiť aj styk, ale rovnako nemusel. To už je vlastne jedno. Si už na konci gravidity, takže na tvojom mieste by som sa už chystala do pôrodnice.
Áno, ja som takto pociťovala kontrakcie (začalo to hodinu po sexe 😁). Začni si merať intervaly medzi tými bolesťami… držím palce 🙂
Áno aj nám tak , mali sme styk a hneď behom 5 minút sa začali kontrakcie 🙂 pomohlo nám to inak by ma čakala za 5 dní vtedy vyvolávackq
@jaskolka
@romikk22
@mary888999
@54tinka54
Juuuj no som zvedavá jeden pôrod už mám za sebou ale ten bol vyvolavani tak som zvedavá či to dnes príde samo a ako tie bolesti dosiahnu prach bolesti ,lebo pri prvom dieťati som si myslela že to nedám ale terás viem do čoho idem ale mám aj radosť už nech to je zamňu a dieťatko mám už von pri sebe , ale aj strach s kontrakci 🙏 ❤️
Tak druhý pôrod môže byť celkom iný. Ja som mala prvý pomerne ťažký, napokon sa syn narodil pomocou vakuumextraktora a druhy bol úplná "malina", dcérka prišla na svet bez problémov, rýchlo a takmer bez bolesti.
❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Sex v tomto štadiu urychľuje porod.. čiže ano, môže byť. Mne to začínalo ale viac bolesťami v križoch ako v podbrušku...