Baby som v 36tt ale vraj mala vyzera o 2tt vačsia termin mam v knizke 31.5.2017 no od včera mam hnačky tlak na močenie take stahujuce pobolievanie ako pred menstruaciou citala som ze to može byť už porod ??mate skusenost z takým začiatkom pôrodu?
urcite by som sla do nemocnice...
pekne choď do nemocnice, dajú ťa na pásy, prezrú ťa a budeš vedieť na čom si
radšej ísť x krát do nemocnice zbytočne, ako neskôr počúvať reči typu..."kde ste doteraz boli"...
Ja som mala bolesti ako pred ms, boleli ma kríže a bolesť mi vystreľovala do stehien, často som chodila na záchod a postupne zo mňa vytekala plodová voda
Uz som bola vraj falosne kontrakcie poslickovia a vraj som este ok tak ma poslali naspat ..
No ja mam termin zajtra 25.5. A citim sa lepsie ako tyzden do zadu pred tyzdnom som mala tiez poslickov skoro kazdy den a od 22.5. Sa citim ok tak som zvedava kedy sa malinka vybere von
Jasná vec ja som mala také isté príznaky. Termín nikdy nie je presný, ktorý máš v knižke 🙂 Utekaj do nemocnice čím skôr tým lepšie. A držím prsty a prajem úspešný pôrod!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ano určite začína