Začína pôrod?

somkatka
21. feb 2020

Ahojte, chcela by som vedieť či ma.niektora z vas podobnu skusenost. Som v 39 tt a od vcera od.poobedia ma boli podbrusko, ale nie v intervaloch, permanentne. Na večer to ustalo a dnes od doobedia zase. Ako keby som mala zastavené vetry, ale je to taká bolest celý deň, občas ma tak silno pichne, neviem sa ani postaviť a ani chodit. Mali ste niektorá takýto.priznak.pred pôrodom? Moze sa to uz rozbiehat? Dakujem za odpovede

brita7777
21. feb 2020

Moze byt, hovori sa, ze to byva taka bolest ako zastavene vetry, osobne som s tym skusenosti nemala

mogaa
21. feb 2020

@somkatka teplá sprcha akú znesieš aj viackrát za deň, prípadne zajtra dlllha prechádzka alebo schody....pravdepodobne to je už na spadnutie😉

sashka22
21. feb 2020

@somkatka pichanie naznačuje otváranie sa. Držím palce, buďte zdraví ❤️

fridi96
21. feb 2020

Mna tiež pichalo ale akoby mechúr či čo take cudne to bolo hneď som vedela že treba ísť... úplne iná bolesť ako predtym 🙂

somkatka
autor
22. feb 2020

@sashka22 Ďakujem 🙂

alison11
22. feb 2020

@somkatka Dobrý večer.Tak ako sa máte? Už máte za sebou pôrod?Či to boli poslíčkovia?

somkatka
autor
23. feb 2020

@alison11 och, nebolo to nič :-/ len zastavené vetry, to ma trápi už 4 deň.. A inak sa nič nedeje, ale sú to také strašné kŕče že také som nemala počas celého tehotenstva.. tak neviem možno aj to bude nejaký priznal blížiaceho sa pôrodu snad

alison11
24. feb 2020

@somkatka Možno dieťatko tlačí na črevá :-/Tak držím palce aby všetko dobre dopadlo.

somkatka
autor
24. feb 2020

@alison11 ďakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre