Začiatok pôrodu

17. apr 2024

Baby, pamatate si kedy vam zacal porod? Myslim v noci, rano, naobed….Napr ja presne viem lebo mi doma praskla voda. Alebo kedy a pri com ste si uvedomili ze rodite. Dakujem

sejbipi
17. apr 2024

Tiež odtok plodovej vody

lucia13022023
17. apr 2024

Tiež mi odtiekla voda a už to bolo ono. Bolesti slabucke som mala celý deň a par dni pred pôrodom, vôbec neboli pravidelne a neboli silné. Nakoniec som bola otroverna na 5,5cm po oddotku vody 🤣 takže som rada ze to takto začalo

dixitka
17. apr 2024

Ráno krátko po šiestej mi začala odtekať voda. A vzápätí v sprche mi začali pravidelné kontrakcie po 3 minútach, tak som len muža durila, že si musíme švihnúť, nech neporodím v aute 🤣

domka222
17. apr 2024

Oba sa začali o pol noci kontrakciami

vkatush
17. apr 2024

O 4 ráno som sa zobudila, že idem asi cikať. Pustila som to rovno pri posteli, keď som z nej vstala. Celou cestou na wc ešte zo mňa tieklo. Prvá myšlienka bola že aká hanba, neudržať mechúr a až tak mi napadlo, však to je plodová, keď to stále tečie 😂
Ale kontrakcie sa spustili až o 20 hodín. Celý deň nič a potom hneď po polnoci to začalo, malý sa narodil 6:35 prirodzene.

ns994
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evka_21
18. apr 2024

Bolo mi treba ísť na WC 💩 Ale nešlo to.. postupne začali aj kontrakcie okolo pol 11 v noci a o 3h už bola zo mňa mamuľa 😂 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre