Žienky podľa čoho ste vedeli že začína váš pôrod? Ja som 38+5, mám stále pobolievanie, už si vravím že kontrakcie ale vždy ma to prejde.
@kajka951 zobudila som sa mokrá, tak som sa umyla a opäť som bola mokrá, bolesti som nemala. Išla som teda do pôrodnice, kde potvrdili že odteraz plodová voda a už si ma tam nechali bolesti prišli okolo 14 a dcérka sa narodila na druhý deň o pol 10 ráno
O pol noci som sa zobudila na pravidelné kontrakcie,ktoré sa intenzitou stupňovali a čas medzi nimi sa skracoval. Po teplej vani som už nevládala z nej ísť von.
@kajka951 ked bolesti neprechadzali ani po teplej sprche, a keď začali byť také paralyzujuce. Vtedy som si povedala že to asi bude ono😊 držím palce
Mne v noci odtiekla plodová voda. Pol hodinku predtým som bola na WC a tam ani náznak a po pol hodinke som sa zobudila na to, ako som celá mokrá. Išla som do sprchy a voda stále kvapkala, tak sme šli do pôrodnice. Už cestou som mala každých 5 minút pravidelne kontrakcie.
Plodová voda alebo tá to proste neprejde….
Mne to zacalo ako silne menstruacne bolesti, odisiel zvysok hlienovej zatky.
Paradoxne po teplej sprche to preslo a zaspala som. Po zobudeni zas bolesti, merala som si cas a citila som ze su silnejsie, tak sme vecer isli do porodnice nech ma vysetria. Rovno som tam ostala prisla som otvorena na 2 prsty. Do polnoci som porodila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.