Začiatok pôrodu

kajka951
18. mar 2024

Žienky podľa čoho ste vedeli že začína váš pôrod? Ja som 38+5, mám stále pobolievanie, už si vravím že kontrakcie ale vždy ma to prejde.

kikaaa03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabriela2952
19. mar 2024

@kajka951 zobudila som sa mokrá, tak som sa umyla a opäť som bola mokrá, bolesti som nemala. Išla som teda do pôrodnice, kde potvrdili že odteraz plodová voda a už si ma tam nechali bolesti prišli okolo 14 a dcérka sa narodila na druhý deň o pol 10 ráno

domka222
19. mar 2024

O pol noci som sa zobudila na pravidelné kontrakcie,ktoré sa intenzitou stupňovali a čas medzi nimi sa skracoval. Po teplej vani som už nevládala z nej ísť von.

petronellla87
19. mar 2024

@kajka951 ked bolesti neprechadzali ani po teplej sprche, a keď začali byť také paralyzujuce. Vtedy som si povedala že to asi bude ono😊 držím palce

1samer11
19. mar 2024

Mne v noci odtiekla plodová voda. Pol hodinku predtým som bola na WC a tam ani náznak a po pol hodinke som sa zobudila na to, ako som celá mokrá. Išla som do sprchy a voda stále kvapkala, tak sme šli do pôrodnice. Už cestou som mala každých 5 minút pravidelne kontrakcie.

ivangeline
19. mar 2024

Plodová voda alebo tá to proste neprejde….

nafka0483
19. mar 2024

Mne to zacalo ako silne menstruacne bolesti, odisiel zvysok hlienovej zatky.
Paradoxne po teplej sprche to preslo a zaspala som. Po zobudeni zas bolesti, merala som si cas a citila som ze su silnejsie, tak sme vecer isli do porodnice nech ma vysetria. Rovno som tam ostala prisla som otvorena na 2 prsty. Do polnoci som porodila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre