Žienky,tie ktoré už máte viac pôrodov za sebou..Začali sa Vám rovnako?alebo to bolo vždy inak?
Napríklad že Vám odtiekla voda pri každom pôrode alebo začali bolesťami... prípadne boli vyvolavane... ďakujem
Dva pôrody oba začali okolo polnoci zo soboty na nedeľu, oba začali kontrakciami bez odtoku vody ktorý prepichli v pôrodnici. Takže u mňa to bolo viacmenej rovnaké 😊
Prvy vyvolavany, druhy som vsetko preto robila, aby sa sam rozbehol. Začal kontrakciami poobede, len take vlažné kazdych 20 minut, potom nic, potom okolo 8 kazdych 10, a po 10 som sla do nemocnice a tam sa uz kratili , porod po polnoci
Rovnako. Praskla voda pri prvom od prasknutia 6 hodín museli ešte dopichnuť vodu. Pri druhom od prasknutia do pol hodiny porodene
4 začali kontrakciami, ale každý trochu inak, pri piatom mi odtiekla voda
nikdy mi neodtiekla voda - až lekár musel pomôcť.
pri prvom začal pôrod hnačkou....🙄 a potom po krátkom čase prišli kontrakcie.
ostatné pôrody - normálne kontrakcie ktoré sa postupne zväčšovali...
Oba cca o polnoci pravidelnými kontrakciami bez toho aby odtiekla plodová voda
Vzdy inak...pri prvom mi odtiekla voda, no nemala som kontrakcie - museli vyvolavat, druhy zacal kontrakciami a plodovu vodu prepichovali...a treti tam som pocitovala len neustaly tlak, ine to bolo ako pri druhom ked zacali kontrakcie...necitila som bolest len neskutocny tlak..a vodu tiez prepichovali..
Mne pri prvom pôrode začala odtekat voda. Pri druhom mi začali bolesti a vodu prepichovali..
Mam tri a kazdy inak
Pri prvom som prvú dobu pôrodnú viac menej prespala a neviem, kedy mi odtiekla voda. Druhý vyvolávaný, ale tiež neviem, kedy mi odtiekla voda
Tri pôrody, tri rozličné skúsenosti.
3 porody a kazdy inac.
Oba po termíne a pri oboch mi prepichovali aj plodovy vak. Samotné pôrody ale úplne odlišné
mam 3 a kazdy uuuplne inak
Mam 4 porody za sebou-priridzene a kazdy zacal uplne inak 😅
Všetky pôrody mi vyvolávali 2x po termíne a 1x koli cukrovke . Ale rátam,že aj ren by bol.po termíne.. čiže všetky sa začali rovnsko...po liekoch nastali bolesti ..vodu mi vždy dr pichali
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Voda mi odtiekla iba pri prvom.
Dalsie uz potom boli vyvolavane.