Čaute mamičky, som prvorodicka a 40tt, proste nič ma neboli... Len ma brutálne preháňa... Kŕče z hnačky v bruchu, bábätko sa tlačí puci , brucho spadnuté nemám ešte.... Nic som také nejedla, v podstate som nič nejedla, neviem prečo mám hnacku... Mám bežať teraz už, alebo počkať?
Mne ano. Ale prehanalo ma od rana a prve kontrakcie prisli az vecer o 12 hodin neskor.
ano. Pri prvom dietati som cez den pred porodom bola viackrat na wc a o 01.00 som sa zobudila s pocitom, ze mam krce v bruchu a ide ma prehnat. Asi po polhodine na wecku sa mi to nezdalo a udedomila som si, ze akoby krce v bruchu su pravidelne kontrakcie. o 11 hodin neskor bolo dieta uz na svete.
U mňa začala hnačka a nakoniec som ešte hodinu pred pôrodom vracala. 😉 Silno držím prsty nech všetko dobre dopadne 💪🙏
Aj ja som pri prvej začala hnačkami, telo sa prirodzene čistilo, ani klistyr nebolo treba robiť 😁🤔 asi po 2 hodinách hnackovania ma začali bolieť kríže a potom odtiekla voda a už to išlo. Držím palce!
Moja znama sa s tymi krcmi vybrala do porodnice a nakoniec to bola crevna viroza, porodila az o tyzden. Moze to byt aj zaciatok porodu, ale kym sa nerozbehnu jednoznacne pravidelne kontrakcie, netreba sa ponahlat (aj tak ta poslu domov, pokial na ctg nebude nic). Odporucam pospat si kym sa da, oddych aj pomaha rozbehnut porod, viac nez nervozne pocitanie minut. Prajem vsetko dobre 🙂
Ďakujem vám.... No moje babanko je KP tak ja musím ísť, termín sekcie mám o 2 dni a lekár veril tomu aj verí, že sa to vraj nespustí... Bolesti nemám žiadne, len ta hnačka z nicoho nic a krce (ale také hnačkové krce, nie menštruačné...) . No ja som zvedavá.... Podla mňa to bude akútna víkendová sekcia ako plánovaná pondelkova...
ja som hnackovala uz popri kontrakciach..
Ahoj, je nieco nove? 😊
@elenita nie prestalo to, 4x za sebou som bežala a sedela tam asi po 20 minut, ale potom som si šla ľahnúť a teraz už v pohode... Joj ešte 2 dni musí vydržať, lebo sekcia v pondelok až..
Ja som mala 3 plánované sekcie, pri prvých dvoch 2 dní pred začal pôrod, pri poslednej ma naplánovali skôr a začal pôrod týždeň skôr, drzim palce🙂 PS: deň pred a v ma preháňalo pri všetkých troch 😁
Tak dufam, ze to vydrzi do pondelka a vsetko pojde, ako ma 👌 Drzim palce 🙂
A inak ja budem mat tiez planovanu sekciu 🙈😊
@elenita a ty prečo sekciu plánovanú ?
Ahojte dievčatá chcela by som sa spýtať som prvorodička tak sa moc nevyznám ale už od rana mám hnačku bolesť bruška ako pri hnačke no ale normálne len vodové ako keby som cikala môže to byt už začínajúci pôrod? Som 39tt+5 Ďakujem.😌
@kristy942003 no. teoreticky moze, asi sa uz cistis pred porodom, aj tyzden by sedel, drzim palce 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj, no mne osobne sice nie, ale moze to byt predzvest porodu, vyprazdnujes sa