Ahojte baby, som v 28tt a čakám svoje prvé bábätko. Včera v noci som začala pociťovať strašnú bolesť krížov a brucha po oboch stranách. Ale vždy len chvíľku a potom prestalo. Dneska od rana mám strašnú bolesť brucha ale tiež len na nejaký určitý čas. Mala som už aj hnačky a dosť sa bojím že ide o kontrakcie a začínam rodiť.
Tak to môže byť začiatok pôrodu.Ako píše pribinak,zavolaj gynekológovi,alebo choď do nemocnice.
@alzbetka83 najskôr som sa zľakla či nejde o potrat lebo že príznaky sú tiež bolesti veľké ale citim výrazne kopančeky. Alebo bohvie či malicky tak neleží a nekope zle že mám takéto bolesti. Ale aj ma začalo napínať od žalúdka.
Isto chod do nemocnice. Ja som mala hnacku a aj zvracanie pred porodom. Cize by som to neriskovala byt tebou. Prinajhoraom ta vratia domov
Mám 4 deti a vždy sa pôrod začal tak že má.silno prehnalo
@evica17 áno chcem ísť na pohotovosť akurát bojím sa aj do auta sadnúť aby sa dačo nestalo.
Prosím vás mali ste niektorá pred pôrodom take bolesti pod rebrami po bokoch ? A tak take “krce”
Nevypytuj sa tu, čo kto mal, choď na pohotovosť
Tak mojko ako to môzmr vedieť. Veď zavolaj na pôrodnicu. Alebo rovno choď. Radšej 3 krát zbytočne ako niečo podceňovať
Prosím Ťa, nešpekuluj, či kto mal aké bolesti... Chod na pohotovosť. Len tam vedia skontrolovať, či je to naozaj začínajúci pôrod alebo niečo iné. V dnešnej dobe sa už veľakrát pôrod zastaviť dá, tak neváhaj.
Choď do nemocnice. Hnačka, zvracanie a bolesti krížov sú bežné príznaky začiatku pôrodu.
bolestami krizov zacal moj porod, vecer pred, cize rovnako ako tebe.
hnacka je “bonus”, normalne sa ti rozbieha porod, dufam ze si uz aspon na ceste do porodnice
@zuzuliennka1 A nemôže to byť aj stres? Ja som mala minule.hnacku aj má bolelo v krížoch a som neporodila este
Od noci mas tieto problemy a ty sa o pol stvrtej popoludni pytas na internetovom fore zien, ci je to ok? Preco si uz rano nevolala lekarovi? Radsej 100x zbytocne ist ako prist o dieta
ja som 30 tyzden, cakam stvrte babatko,a le keby mam to , co popisujes ty, uz rano letim k lekarovi . dufam, ze si uz na ceste do nemocnice. ak sa aj nieco rozbieha, stihnu babatku pichnut nieoc na dozretie plucok . inak velmi riskujes
Určite by som išla čím skôr k lekárovi. Možno to nič nie je a možno sa fakt začína porod. Neriskuj to. Radšej ísť zbytočne, ako neskoro.
@diewcatqoo nie pýtam sa mamičiek si si tým niektorá prešla alebo nie. Nevidím dôvod tu mat arogantne poznámky. Nie som typ človeka čo začne panikáriť a snažím sa všetko riešiť s chladnou hlavou a nechám si poradiť pretože viem že bolesti krížov v tehotenstve je bežná vec a bolesti v brušku sú tiež bežne keď babenko kope. Nechala som si poradiť od iných mamičiek a skontaktovala som sa s pánom doktorom. Ďakujem
Ja by som letela k doktorovi hned rano. Porodila som v 24. Tyzdni. Ked som prisla, nedalo sa uz nic robit. A to ma len vecer pobolievali krize, co bolo dlhodobe lebo som doma mala starsie este nechodiace dieta. Nevahaj..radsej 100 krat zbytocne, ako raz neskoro.
Potom daj vedieť ako to dopadlo
@zuzuliatko18 to je najhoršie keď si človek uvedomí že babenko ma malo týždňov ešte a že by to mohol byt predčasný pôrod. Človek až do poslednej chvíle dúfa že to neni to
@alzbetka83 volala som s lekárom a vysvetlila som mu že on rana od 5 som na nohách a behacky som mala strašne kvôli sťahovaniu, tak povedal aby som si ľahla, ukludnila sa a že bolesti by mali do chvíľky prejsť, že som sa mohla až príliš namáhať, a ak nie okamžite ísť na pohotovosť.
prešla som si tým v 25 týždni, začínal sa pôrod.......hneď nemocnica a do pôrodu tam
A preslo to?
@aduskatt a môžem sa spýtať s babenkom dopadlo všetko dobre ?
@hederamonstera môžem povedať že citim sa lepšie akurát kríže ma pobolievaju a brucho bolieť prestalo našťastie už len kopančeky citim.
Parada, drzim palce 🍀🍀
@hederamonstera ale ovsem aj ked prešla bolesť hneď ráno idem k lekarovi nech ma prezrie
Si mohla rovno aj tu napisat,ze si sa pretazila a dostala by si odpovede,ake chces pocut. A nie ze z nicoho nic mal bolesti krizov,brucha,hnackujes,zvracias a asi rodis🙈 Neviem teraz,ci si hovorila pravdu nam,alebo lekarovi. A nie,kopance nebolia v tomto stadiu. Ak aj,len v konkretnom mieste. Rozhodne nesposobuju strasnu bolest.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Však volaj svojmu gynekológovi