Začala mi odtekať plodová voda

21. júl 2022

Som 39 tt , včera o 10:30 mi začala odtekať plodová voda, nemám žiadne bolesti, otvorená na 1 cm
Dnes ráno ma bola kontrolovať lekárka, nič nezmenené

Do kolko hodín ste porodili?
Aký bol postup ?
Vyvolávali vám pôrod ?

diamond007
21. júl 2022

Odtekať ti môže po troche postupne, kamoška po štyroch dňoch

maryetta
21. júl 2022

To moze byt rozne. Mne voda pri prvom praskla doma. Pri druhom na sale. Pri tretom museli prasknut.

diamond007
21. júl 2022

@maryetta prasknúť a odtekať je veselý rozdiel.
Pri prasknutí žena musí porodiť do niekoľko hodín, pri odtekani nie, nakoľko sa voda pomaly ešte ,,dopĺňa,,

anjelicek26
21. júl 2022

Ja viem, ze po 24h prijem v nemocnici... ono je otvoreny plodovy obal brana pre infekcie pre dieta, netreba tam moc cakat...

janezz
21. júl 2022

Mne napr pri staršej praskla ale neodtieklaz museli mi ju prepichnúť a potom sa rozbehol pôrod. Pri malom mi praskla a odtiekla sama a hned potom som rodila. Ale ako píšu baby vyššie, pokiaľ nepraskla, odtekat môže po troche aj niekoľko.

autor
21. júl 2022

@anjelicek26 ležím v nemocnici , keďže plodová voda mi praskla na poradni tak ma poslal hore na pôrodnici, ale nič so mnou nerobia

anjelicek26
21. júl 2022

Tak sleduju ta, babatku ozvy, to je to hlavne. Mne vybehla teplota po odijdeni zatky, mala sa narodila uz s teplotou, rovno na antibiotika do inkubatora...ale to nebude vas pripad, len vravim, ze treba byt sledovana, ked uz nie je vsetko uzavrete. Drzim velmi palceky, nech sa to rozbehne a coskoro mas drobceka v naruci.

silvusias
21. júl 2022

Mne keď praskla voda, tak si ma nechali rovno v nemocnici, pomaličky som sa otvárala. To bolo poobede keď ma prijali a že ak do rána neporodím, tak začnú vyvolávať.

xsuzannex
21. júl 2022

Mne praskla doma.. sla som do nemocnice, bolesti neboli ziadne.. povedali ze ak neporodim ani nenastupia bolesti, o 12hodin po prasknuti vody daju atb.. bolesti sice zacali ale este mala nebola na svete tak dali atb a do polhodiny som uz porodila.. ale neviem teda ci to z toho ci co ale mala v ociach stafylokoka takze hned jej museli davat pamykon

monro
21. júl 2022

Mne praskla voda doma o polnoci. Hneď som išla do pôrodnice. Najprv ma len monitorovali, kontrolovali ozvy. Poobede asi o 14tej mi lekár povedal, že ak do dvoch hodín sa pôrod nerozbehne, niečo podniknú. Syn sa narodil 16.40. Rozbehlo sa to samé. Takže 16 hodín.

autor
21. júl 2022

@xsuzannex mne dali už včera antibiotika aj dnes .
Ale zatiaľ mi nič iné nieje

basska_b
21. júl 2022

Cakaju, ci sa to rozbehne. Ked tak zacnu potom kontrakcie vyvolavat...

jjanulienka
21. júl 2022

Ja som porodila za 7 hodín od odtečenia plodovej vody. Držím palce ☺️☘️

nikpa
21. júl 2022

Mne tak voda praskla a v nemocnici mi dr povedal, že max. bez plodovej vody je do 48 hodín a keď už je žena v termíne, že to už je extrém do ktorého on nezachadza a neriskuje. Ale tak inde môžu mať iný postup. Dali ti aj niečo aby si sa začala otvárať, či len čakajú?

autor
21. júl 2022

@nikpa nič mi zatiaľ nedali ,len čakajú a pásy mi vždy robia
Mala som teraz slabé kontrakcie nepravidelne , co je tak od rána asi 2x

evica17
21. júl 2022

Vyvolávali. 24 hodín čakali a potom začali vyvolávať. Medzitým mi pichali ATB

autor
21. júl 2022

@evica17 bol tu lekár, a ak sa pôrod do zajtra nerozbehne budú vyvolávať

kiki68
21. júl 2022

Podla mna vyvolaju a potom to pojde velmi rychlo. Alebo to skonci cisarakom. U mna to islo velmi rychlo vyvolanim. Hlavne nech to mas stastne za sebou

evica17
21. júl 2022

No ja som bola 35tt takže mne vyvolávanie trvalo dlhšie kým sa všetko pripravilo.

miska444
21. júl 2022

mne takto odtekala dva dni, ale bola som uz v nemocnici. vyvolavacky nepomohli, museli spravit sekciu

sojorez
21. júl 2022

Mne pri tretom porode praskla (tak filmovo) o deviatej vecer, syn sa narodil o druhej rano. Ja som tahala druhy tyzden po termine, neotvarala som sa, mala som betahemolytickeho streptokoka, na sale nemali vhodne atb 🤦🏼, takze dali vyvolavacky. Syn nakoniec skoncil v inkubatore s atb kvoli infektu.

ariannazara
21. júl 2022

Voda mi praská o 22:20 ráno mi dali o 7 vyvolávacku 12:59 sa malý narodil 😍

kosatka123
22. júl 2022

Od coho to zalezi ci praskne alebo nie ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre