Zacal druhy porod tiez odtokom plodovej vody, alebo prisli najprv kontrakcie?
Ahoj, mne prvé dva pôrody začali rovnako, celý deň stupňujúce sa kontrakcie, večer pôrod a teraz pri treťom mi postupne odtekala plodová voda celý deň i noc (to som už samozrejme bola v nemocnici), čakali, že začnú kontrakcie ale nezačali tak na druhý deň ráno mi dali vyvolávačku a o pár hodín bol drobec na svete. Takže si myslím, že druhý pôrod môže mať rovnaký priebeh ako prvý ale aj nemusí, každé tehotenstvo i pôrod sa niečím odlišuje 😉
ahoj, mne pri prvom odtiekla voda, ale pri druhom sa mi začal kontrakciami a vodu mi prepichli až tesne pred pôrodom 🙂
Pri prvej voda, pri druhom a tretom praskla voda az par kontrakcii skor, ako vysla hlavicka...
prvy porod zacal tak, ze rano "vysla" zatka a vsetko sa rozbiehalo velmi pomalicky, cely den len take akoze a az neskoro vecer sa to zacalo naozaj tak, ze odtiekla plodova voda. Druhy porod bol super rychly, odtiekla voda a len, len ze sme stihli do nemocnice, nastastie to mame len par minut a mala sa uz pytala skutocne vonku, vsetko aj s cestou za necele dve hodinky 😉
U mna pri prvom praskla voda a kontrakcie nastupili az po styroch hodinach. U druheho porodu som mala od jedenastej kontrakcie a vodu mi museli pichnut, sama prasknut nechcela. Ale uz to potom bolo veeelmi rychle, vodu mi praskli asi o stvrt na tri a o pol hodiny uz bola mala na svete.
pri prvom synovi mi odtiekla voda rano o tretej a o 11.55 bol vonku aj ked vakuom, lebo sa mi pomedzi kontrakcie otocil a lekarom sa nechcelo cakat tak tahali zvonom. pri dcerke mi zacali kontrakcie velmi jemne rano o piatej a 7.07 bola vonku. v nemocke mi odisla zatka a potom to slo neskutocne rychlo pri nej mi voda neodtiekla a bol to strasne super rychly a jednoduchy a skoro nebolestivy porod. takto by som rodila aj viackrat 🙂
pri prvom odtiekla voda, pri druhom mi ju museli pustit v porodnici ale vsetko prebehlo tak rychlo ze si to ani poriadne nepamatam 🙂
pri oboch mi praskla plodovka... 😉
Pri prvom praskla voda, pri druhom boli len kontrakcie, vodu mi prepichli.
kontrakcie asi 12 hodin a vodu mi prepichli v porodnici... o 3 hodiny sa narodil drobec 😵
pri prvom mi praskla voda 2 tyzdne pred terminom a pri druhom som tyzden prenasala (viac ma nenechali po CR), voda nepraskla
ahoj..pri prvom od rana stupnujuce kontrakcie v noci praskla voda a maly bol za chvilu vonku...pri druhom sa to zacalo poobede slabe bolesti v noci uz boli silne ale vodu mi praskli chvilu pred porodom..uvidim ako to bude teraz??
nie...pri prvom mi odtiekla sama rano a pri druhom mi dr. prepichol pred porodom 🙂
Mne ani pri jednom neodtiekla.porod mi zacal pri oboch rovno kontrakciami
Pri prvom mi odtiekla plodova voda a druhy porod zacal kontrakciami, vodu mi spustili v nemocnici.
prvý mi vyvolávali, druhý začal odtokom vody velice skoro ráno 😀
mne ani pri jednom neodtiekla,zacali len kontrakcie,samozrejme pri druhom to malo rychlejsi spad a vodu mi praskli az v porodke
NIe,pri prvom mi kontrakcie trvali od rana,porodila som az vecer,vodu mi pichali v porodnici,pri druhom kontrakcie dve hodiny,potom praskla voda a do hodky bol maly na svete-druhy porod bol rozhodne lahsi a ovela rychlejsi
Pri prvom mi museli prepichnúť vodu, druhom mi odtiekla sama a treti bola sekcia kôli zlému monitoru.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nie, pri prvom vyvolavacka, pri druhom odtiekla plodova voda, ale v zasade dcerka vysla skor ;)