Ahojte. Prosím Vás mám asi hodinu bolesti. Tvrdnutie brucha a také zvláštne pichanie v maternici. Také kŕčovite. Nie ako na menzes také zvláštne. A do toho bolest krížov keď mi stvrdne brucho. Mam sa pripraviť alebo sú to len falošné kontrakcie. Pondelok mam termín cisársky... ďakujem Vám
Ak si si nie istá chod sa dať radšej skontrolovať, pri prvom tehotenstve som tiež nevedela o čo ide myslela som si že som len niečo zjedla začalo to v noci a na obed som išla na kontrolu do pôrodnice... Zistila som že rodím 😊 tak ak si si nie istá pre svoj dobrý pocit šup do pôrodnice
@natalymindo treba si dat teplu sprchu, taku dosť teplú 🙂 na bruško, na kríže, keď to aj tak neprejde, tak si skús odrávať tie bolesti 🙂
@natalymindo držíme palce!
Mne začal pôrod presne takto. Pravidelne kontrakcie som mala už keď som bola na 6cm otvorená, dovtedy len menštruačné a tvrdnutie brucha.
@natalymindo mam to kazdy deň, každý vecer uz dufam, že sa už bábo pyta na svet a stále nič
@dadka1997 tak asi mam niečo podobné lebo zatiaľ nič 😐
@anjelicek26 celu noc mi tvrdlo brucho ale nezhorsovalo sa to... zatiaľ sa drží každopádne ďakujem ❤️❣️
@natalymindo no to su tí poslíčkovia tzv. "falosne kontrakcie" 🙂
Prosim vas poradte mi som prvorodicka som 39 tyzden v piatok u lekara mi bolo povedane ze mi mekne krcok a ze uz moze prist aj porod. Dnes mam caste tvrdnutie brucha asi kazdych desat min a strasne bolesti v podbrusku moze to byt porod?
@dorotka343 môže, nemusí, hoci sa prikláňam k tomu, že áno, keďže už si v termíne. Asi by bolo lepšie ísť do nemocnice, najmä v prípade ak ju nemáš hneď za rohom. Ak by to aj bolo falošné, nič sa nestane. Držím palce.
@neznamaznama lahla som si na pravy bok ako tak to boli menej a maly sa akosi dost hybe. Porod moze zacat aj bez toho aby odtiekla plodova voda? Nechcem ist do nemocnice ak to je plany poplach rozmyslam ze preckam do rana zatial sa to da zvladnut ked som na boku
@dorotka343 ak sú bolesti pravidelne, napr aj po teplej sprche, tak sa rozbieha pôrod. Sleduj rozostupy, keď sa skrátia, radšej chod. A áno, voda často neodtecie hned na začiatku. Mne ani raz....
@dorotka343 voda môže odtiect často neskôr, niekedy až počas poslednej doby.
Ani spat sa mi neda kazdych 15 minut chodim cikat uz to vydrzim do rana
Na wc uz kazdych 5 min to je zvlastne
@dorotka343 drž sa! Ja by som už vyrazila do nemocnice. Aspoň ti povedia, na čom si.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
To ti nikto nepovie, ak to bude pravidelnejsie (zapisuj si to) a silniet, tak budu prave... ak to zoslabne, tak nie... ja viem, ze ti to moc nepomohlo, ale tych domacich neplanovanych porodov je skutocne len velmi malo, ono v urcitom momente jednoducho budes vediet, ze ano, ideme.. Pobalte sa, ale s kludom.