Zabaliť sobášný list do tehotenskej tašky?

6. apr 2020

ahojte. nasla som matuce informacie o tom co si zobrat v ramci dokumentov do porodnice: sobasny list original, sobasny list kopia, alebo sobasny list overeny notarom?? ake su vase skusenosti v bratislave pripadne v trencine? dakujem pekne za rady

karhu
6. apr 2020

ja som mala v bystrici kopiu a stacilo, original sa ti znici, overenu kopiu mozes, nemusis..

anitta98
6. apr 2020

mne tiež stačila kópia. originál by som isto nebrala, aby si ho náhodou tam nestratila alebo aby sa ti tam nezničil.

heln
6. apr 2020

Ahoj, ja by som do pôrodnice zobrala len kópiu, aj tak keď sa ide na úrad vybavovať rodný list, tam asi treba originál.

tanalyn
6. apr 2020

Stačí kópia, ja som mala pre istotu overenú ale vraj to nie je povinnosť 🙂

autor
6. apr 2020

na strankach trencianskej porodnice som nasla ze original.. tak ja uz neviem 🤣 ale dakujem moc za skusenosti. tiez si myslim ze maximalne overena kopia im musi stacit

rajona
6. apr 2020

Ahoj, ja som mala len kópie aj to som ich nakoniec nepotrebovala, drobca šiel prihlásiť muž a teda papiere vybavoval on

sandrika1986
6. apr 2020

Kopia 🙂

annamivo
6. apr 2020

Mala som len odfotený a ani ma ho nepýtali. Manžel išiel na matriku vybaviť rodný list tak mal originál so sebou.

kikulienkadd
6. apr 2020

Pôrodnica Ružinov-mala som 3× so sebou kópiu.

maris5
6. apr 2020

Ja som brala original a v Ruzinove nechcela odomna nic. Ani nahliadnut. Ale nahliadnut som musela ja, lebo jedine co si pamatam, ze sme mali svadbu v auguste. 😂

titla
6. apr 2020

Ked som ja rodila, na web stranke porodnice bola info, ze treba original. Tak som so sebou mala aj original, aj kopiu pre istotu a kopia stacila.

macko1007
6. apr 2020

to je tvoja vec ci donesies origos alebo kopiu,oni ju posielaju na matriku s tam si ho ootom vyzdvihnes..ja som mala tiez origos ..

evkamotka
17. apr 2020

Neblazni nedavaj nic overovat. List je na zozname lebo teta matrikarka sa ta bude pytat na datum sobasa a bydlisko otca a pod. Vsetko nadiktujes z hlavy. Cvakni si ho do mobilu (rodila som v ruzinove a u kocha)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre