Za aký čas ste porodili, keď vám odišla hlienová zátka?

jankajamka
17. aug 2022

Ahojte maminky chcem sa spýtať keď vám odišla hlienova zatka za aký čas ste potom porodili odišla vám plodová voda hneď?
Ja som v 37 týždni na pozorovaní lebo som mala tvrdnutie brucha a kontrakcie a dnes mi začala odchádzať zatka tak chcem vedieť či je nádej ze ma ešte pustia kým poradím alebo si ma tu už nechajú ďakujem za skúsenosti

rozovykon
17. aug 2022

@jankajamka ja asi za dva tyzdne po odchode hlienovej zatky, začalo to tým, že mi odtiekla plodová voda, šla som do pôrodnice a tam sa tvarili, že to bude na dlho, nemala som este kontrakcie a za 4 hodky som už držala uzlíček 🙂

anjelicek26
17. aug 2022

U prvorodenej - tri hodiny po odijdeni zatky (4h kontrakcii teda dokopi porod) - bola na svete... u poslednej - dva tyzdne po odijdeni zatky bola na svete...tiez sa narodila za 4h ... ono je to len orientacne...

blumie
17. aug 2022

@jankajamka pri prvej tyzden a pol pred porodom a pri druhej 4 dni pred porodom. Voda mi nepraskla, resp. Prvy porod mi ju prepichli az na sale, druhy praskla v porodnici ma chodbe. Porody zacali kontrakciami.
Podla mna neexistuje univerzalne pravidlo za kolko porodis po odideni zatky. Kamoska porodila este v den ako jej zacala len odtekat, druha kamoska 3 tyzdne po odteceni a to bolana3cm otvoena a 12 dni prenasala.

miruska320
17. aug 2022

@blumie
1. Do 2,5 hodiny
2. 5 hodín
3.tiež cca 5 hodin

petamich
17. aug 2022

cca. 48 hod

julie19
17. aug 2022

Po týždni aj to len praskla voda a nič sa nedialo takže až po vyvolávačke 😅

zuzulka558
17. aug 2022

Za 5 hodín

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika3110
17. aug 2022

@jankajamka mne až týždeň po termíne a aj tak sa nič nedialo :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre