Ahojte maminky chcem sa spýtať keď vám odišla hlienova zatka za aký čas ste potom porodili odišla vám plodová voda hneď?
Ja som v 37 týždni na pozorovaní lebo som mala tvrdnutie brucha a kontrakcie a dnes mi začala odchádzať zatka tak chcem vedieť či je nádej ze ma ešte pustia kým poradím alebo si ma tu už nechajú ďakujem za skúsenosti
U prvorodenej - tri hodiny po odijdeni zatky (4h kontrakcii teda dokopi porod) - bola na svete... u poslednej - dva tyzdne po odijdeni zatky bola na svete...tiez sa narodila za 4h ... ono je to len orientacne...
@jankajamka pri prvej tyzden a pol pred porodom a pri druhej 4 dni pred porodom. Voda mi nepraskla, resp. Prvy porod mi ju prepichli az na sale, druhy praskla v porodnici ma chodbe. Porody zacali kontrakciami.
Podla mna neexistuje univerzalne pravidlo za kolko porodis po odideni zatky. Kamoska porodila este v den ako jej zacala len odtekat, druha kamoska 3 tyzdne po odteceni a to bolana3cm otvoena a 12 dni prenasala.
@blumie
1. Do 2,5 hodiny
2. 5 hodín
3.tiež cca 5 hodin
cca. 48 hod
Po týždni aj to len praskla voda a nič sa nedialo takže až po vyvolávačke 😅
Za 5 hodín
@jankajamka mne až týždeň po termíne a aj tak sa nič nedialo :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@jankajamka ja asi za dva tyzdne po odchode hlienovej zatky, začalo to tým, že mi odtiekla plodová voda, šla som do pôrodnice a tam sa tvarili, že to bude na dlho, nemala som este kontrakcie a za 4 hodky som už držala uzlíček 🙂