Vyvolávaný pôrod

7. sep 2024

Ahojte mate skúsenosť s vyvolanie pôrodu u pána doktora Linkescha? Ako ti prebieha a hlavne je isté že sa to rozbehne v deň vyvolania?

pribinak
7. sep 2024

To ti nikto nedá záruku či sa pôrod rozbehne na 1x a aj porodis v ten ísty deň

svetlonos
7. sep 2024

Bola som inom štáte, vyvolávanie 2x. Prvy x dr povedal, že to kľudne môže trvať aj 3 dní. Porodila som do 6 hodín od podania tabletky. Druhy x to bola len výpomoc s oxitocinom a tiež do 6 hodín. Dúhy bol oveľa jemnejšie vyvolaný napriek oxi ako prvý s tbl. Ja som po tej tabletke ešte chcela ísť s muzom cez cestu od nemocnice na raňajky 😂, ešte že ma nepoutili. Do 2 hodín som mala brutalne kontrakcie, ani tašku som nestihla vybaviť. Ešte som na začiatku mizovi volala, ktoré knihy mi ma priniesť, až sa tam tie 3 ni nenudím 😁.

autor
7. sep 2024

@svetlonos ja prvý pôrod spontánny za 48minut som sa otvorila porodila ale teraz koli tlaku som 40tt a musia vraj vyvolať a mam obavy z toho troska

michaela329
7. sep 2024

Sestre vyvolavali, dva dni v bolesti a nič - neotvárala sa. Nakoniec akútna sekcia. Druhé dieťa už automaticky sekcia.No ak išiel prvý dobre, tak druhý bude pravdepodobne tiež v poriadku.

svetlonos
7. sep 2024

Vôbec nemaj, ja som mala koli cukrovke. Druhy už som bola na 4cm otvorena tak oxi len opatrne dávkovali. Deň pred tým sa im nezdalo prietoky a ráno pri vyšetrení sa dr cudovala ci nič necítim koli tomu otvoreniu a uplne mäkkého krčku. Ze dnes určite porodim a sup rovno na sálu 😁. Neboj bude dobre, daj potom vedieť 🙂

nevenka
7. sep 2024

Mne kvoli tlaku vyvolavali raz v 39tt a v 38 tt., bolo to tretie a stvrte dieta. To tretie - pustili mi vodu, do 45 min. sa maly narodil. Stvrte, tam mi robili aj oxytocinovy test, pustenie vody a ked boli sice kontrakcie, aj som sa otvarala, tak aby to urychlili, dali mi aj oxytocin a slo to potom uz rychlo, presny cas neviem povedat.

autor
7. sep 2024

@svetlonos joj ujludnila som sa celkom ďakujem určite sa ozvem že ako to dopadlo

autor
7. sep 2024

@nevenka ďakujem kočky všetkým za povzbudenie už len nech je babo zdravé tu a o zvyšok sa príroda postará

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre