Ahoj ženy,
prosím o radu.
Tie čo ste po prvom cs a druhé ste mali alebo skúšali prirodzene tak vám dávali vyvolávačku ?
Mne doktor vravel, že nemôžem a v nemocnici mi povedali, že mi dajú, keď bude treba.
Lenže tam hrozí ruptura maternice.
Ako ste to prežili ?
Ďakujem
@nikaleo17 ja som mala prvé sekciou a druhé prirodzene...rozostup bol 4 roky...všetko ok..dokonca dosť rýchly pôrod to bol...aj s vyvolavačkou...držím prsty
Ja som mala odstup 1rok 9mes.normalne dali vyvolávacku a narodil sa 4100g drobec 😂
Zdravím, som rovnaký prípad a plánujem sa do konca 42t ,zubami-nechtami vyhnúť akémukoľvek vyvolávaniu ak bude s babom všetko OK. Áno, zvyšuje sa tým pravdepodobnosť ruptury, ale áno, niekde to vedia robiť aj šetrne a ženy normálne porodia. Každopádne už kvôli tej pravdepodobnosti lepšie bez... Držím palce 🙂
Inak ak ste na FB, je tam skupina "Vaginálny pôrod po císařskem řezu" a je tam kopec užitočných rád.
Dali.Slabsie kvapkal oxytocin, teda pomalsie a pomalsie som sa otvorila...ale dali. Tretie uz prirodzene. Totalne. Len bol nastrih.
Prvé dieťa sekciou, druhé po 7 vyvolavackach a troch dňoch tiež sekciou😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nikaleo17 aky mas rozostup medzi porodmi?