Vyvolaný pôrod v Topoľčanoch

enisska
6. sep 2013

Ahojte baby,chcem sa spytat či sa da vyvolat,teda či je to možné vyvolat porod aj po 38 tyzdni.doktorka tvrdí ze aby Som vydrzala este do 38tt a potom už mozem rodit.teda keby to na mna přišlo.ja mam manžela v zahraničí a chcem aby bol na porod doma teda pri mne.tak chcem vediet ze či sa to da tak zařadit.a či je tento typ porodu náročnější ako ten který pride sám od seba.pocula Som už aj to ze Ked je žena na 3cm otvorena moze sa vyvolat.

imbecilia
10. sep 2013

Pri vyvolani pôrodu dostaneš hormón oxytocin. normálne ho vyrobí tvoje telo. ale toto je akási náhrada (od zvierat a chémie ). sposobuje stahy maternice. určite sa to dá, ale neviem, či na to pristúpia. keď sa pôrod začne sám, dávajú oxytocin na slovensku štandardne. ale môžem ti povedať z vlastnej skúsenosti, že tie bolesti boli oveľa horšie, keď mi ho pichli . je to akoby niekto prinútil robiť tvoje telo vecí, ktoré má robiť ale zároveň mu nedovolí aby si aspoň medzi kontrakciami vydýchlo. toto mi potvrdili aj iné ženy, ktorým vyvolali pôrod.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre