Vyvolaný pôrod v Anglicku

lulka1994
20. aug 2016

Ahojte.
Chcela by som sa opýtať ako prebiehal u Vás vyvolaný pôrod v UK.
Akè bolo zdravotníctvo postupy , komplikácie.
Ďakujem 😀

stormie
20. aug 2016

Ahoj, rodila som v uk a nemozem sa na nic stazovat, prajem si taky porod zazit na sr ... Sci-fi ☹ porod mi mali vyvolavat ked som bola 40tt+5 najpr vybratim hlienovej zatky, pockali by myslim 24 hodin a keby sa nic neudialo tak by nieco pichli ale v den ked mi to mali robit mi rano praskla voda a porod sa spustil sam, takze s vyvolanym porodom ti moc neporadim, na vsetko ostatne sa kludne pytaj

romina1912
20. aug 2016

Ja som mala vybolavany porod v marci. Prenasala som 14dni. Po prijati v nemocnici mi dali tabletku akoby tampon ku krcku maternice. Cca po 2 hod.sa zacali kontrakcie velmi caste a bolestive. Ja som mala komplikovany porod, mala bola otocena tvarou hore a zaseknuta ramenami takze ma po neuspesnom tlaceni previezli na salu, pichli epiduralku a rodila som pomocou kliesti. Starostlivost po porode bola 1*. Midwifky mi pomahali s babatkom kedze som len lezala.
@lulka1994

miselkawm
21. aug 2016

U mna bol porod vyvolavany koli gestacnej cukrovke, ked som koncila 40tt. Nastupila som do nemocnice v pondelok. Doobeda mi vlozili tabletku. Slabsie kontrakcie zacali az na druhy den rano a vecer zase odzneli. V stredu mi vlozili dalsiu tabletku, ktora bola o nieco silnejsia. Do dalsieho rana sa nic nedialo. Vo stvrtok rano som citila tlaky v krizoch. Okolo 10 hod zacali kontrakcie, ktore uz boli pravidelne a intenzivne. O 17 hod ma previezli na porodnu salu a o pol hodky bola mala uz na svete. Ak by tato druha tabletka nezabrala, skusili by mi pichnut vodu a ak by ani to nerozbehlo porod, urobili by mi cisarsky.
Pocas celeho pobytu, pred a po porode som bola velmi spokojna. Cele tie styri dni, kedy prebiehalo vyvolavanie, kontrolovali babatko cez pasy tri krat kazdy den. Sestricky boli tiez velmi mile 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre