Ahojte žienky chcela by som sa vás spítat pondelok budem mat termín pôrodu,som prvorodička takže vôbec neviem čo ma čaká .doktor ma poslal do nemocnice na termin mislíte že mi budú vyvolavať pôrod alebo ma pošlú domou .bola by som rada aspon by som to už mala za sebou .
A nejdeš do nemocnice iba do poradne? Neviem ako to chodí u vás, ale ja som chodila posledný mesiac pred termínom do poradne do nemocnice, v ktorej som plánovala rodiť.
Ja som mala prvý pôrod tak, že deň pred termínom bola posledná poradňa u mojej gynekologicky. Povedala mi, že keď neporodim, tak na ďalšiu prehliadku mam už ísť do nemocnice (normálne na oddelenie) dala mi výmenný lístok, s tým, že ďalej už oni ma budú navigovat.
Keďže na termín sa nič nedialo, na druhý deň som šla podľa odporúčania na oddelenie, urobili mi pásy, pozreli na usg a dali ďalší termín o dva dni, a tak až do pôrodu Celkovo som bola v nemocnici 4x na kontrolu.
A pôrod bol tak, že v nedeľu som bola na kontrolu, s tým, že v utorok som mala prísť už na vyvolávanie. No v pondelok v noci pôrod začal spontánne, takže už nebolo treba.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@kikamato1916 mozu ta nechat prenasat aj 10 dni. Nevyvolava sa v den TP