Vyvolanie pôrodu - rada

tomimomi
27. máj 2022

Ahojte,poraďte mi prosím niečo na vyvolanie pôrodu,skúšala som ostruzinu, chôdzu, cvičenie a nič...máte skúsenosti so salviou?

trendyy
27. máj 2022

@tomimomi
@tomimomi teplejsia vaňa, cervene vinko čili ,sex

lorin29
27. máj 2022

@tomimomi sex 😉
Hlavne neumyvaj okná.. To keď počujem je mi až zle

ailiba
27. máj 2022

@tomimomi vraj chodenie po schodoch, dlhsia prechadzka... Ale v skutocnosti ti nemusi zabrat nic z toho.
Co mne zabralo bolo, ked som sa prestala strachovat, ukludnila som sa, uvolnila a dala som tomu volny priebeh.

cimage
27. máj 2022

Ja som malej rano dohovarala, ze dnes je ten spravny den a urcite to dnes zvladneme. Isli sme s detmi na dlhu prechadzku a ked sme sa vratili, tak mi praskla voda. Nic predtym nenasvedcovalo, ze budem rodit. Poslickovia prestali v 38tt, zatka odisla chvilu pred vodou.

rivini
27. máj 2022

@tomimomi tampony navlhcene v klincekovom oleji. Zmakcuju krcok maternice. Tu v Nemecku, kde zijem, si ich zadarmo mozno vypytat v porodnici este pred hospitalizaciou, kedze nemaju ziadne NU. Bud zaberu, alebo nie. Tiez caj zo zatvoru a skorice, kedze ta zas pomaha pri kontrakcnej cinnosti.

nikdenikto
27. máj 2022

Drepy a sex 😉

1angelika
27. máj 2022

tehu joga..

evica17
27. máj 2022

Orgazmus

paulinkaa2
27. máj 2022

@tomimomi ja som sa nadrepovala pri zbieraní sliviek. V noci som už aj isla

ocf
27. máj 2022

V pondelok som mala ist na indukciu. 41tt Piatok mi primar poradil vela chodit + sex … porodila som zo soboty na nedelu 20.3. babo po prichode do porodnice za necele 2h na svete. ( prvy porod 48h )

tomimomi
autor
27. máj 2022

@ocf ďakujem za rady,vyskúšala som všetko z toho a nič.nejak sa tam drží...poradili mi čaj pamajoran

kikiballa
27. máj 2022

@tomimomi pozor na šalviu. Pre plod je nebezpecna. Mne v nemocnici odporúčali piť obyčajný tonic a ananasovu šťavu ( vraj obsahujú nejaké enzými,čo spôsobuju sťahy maternice) a veeeeela chodiť.

tomimomi
autor
27. máj 2022

@kikiballa skúšala som aj tonic a nič🫤

veronika3110
27. máj 2022

@tomimomi nne tiež nic nepomohlo :/ pupalka, sex, okna, schody, datle, fitlopta ani neviem čo ešte vserko som skúšala.. dokonca nepomohlo ani vyvolávanie v pôrodnici…
myslím, že kým nie je čas, tak to nepríde…

medeaa
27. máj 2022

@tomimomi U nas zabral sex

kikiballa
27. máj 2022

@tomimomi tak ono to nezaberie za jeden deň. 😁

tomimomi
autor
27. máj 2022

@kikiballa skúšam už dlho a nič,nejak sa mu nechce😉páči sa mu tam

kiki68
27. máj 2022

Su to blbosti tie rady, kazda bude prisahat na nieco ine. V skutocnosti je to telo bud na porod naozaj pripravene a spusti to alebo nie. Teraz co sa budes stresovat a drepovat. Mne nic nezabralo, ani tonic. Pomohlo az vyvolavanie v nemocke a to uz islo behom par hodin svihom bleskom.

tomimomi
autor
28. máj 2022

@kiki68 u mňa tiež nič nezaberá

kiki68
29. máj 2022

@tomimomi tak sa netrap a porod aj tak vyvolaju. Ako nebudes stojky robit a srkat tonic k tomu jed to nejde 😉

domireb
29. máj 2022

@tomimomi moja nechcela von, skúšala som všetko, fakt všetko... Pichnutý oxytocín na 2x, po 26 hodinách sa konečne narodila. Proste vydrzať, raz von musí ísť, hlavne ty musíš byť v pohode, ja som sa začala otvárať,až keď som sa konečne uvoľnila - dr. pri kontrole povedala, že "aspoň to zmäklo", ja som si povedala, fajn,dnes to bude - a bolo (či vravela pravdu, neviem,podľa mňa nie, ale pomohlo)

bilancia
30. máj 2022

pocula som , ze sex konkretne orgazmus je skvely vyvolavac

tomimomi
autor
30. máj 2022

@bilancia ten vôbec nepomáha

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre