Ahojte,poraďte mi prosím niečo na vyvolanie pôrodu,skúšala som ostruzinu, chôdzu, cvičenie a nič...máte skúsenosti so salviou?
Ja som malej rano dohovarala, ze dnes je ten spravny den a urcite to dnes zvladneme. Isli sme s detmi na dlhu prechadzku a ked sme sa vratili, tak mi praskla voda. Nic predtym nenasvedcovalo, ze budem rodit. Poslickovia prestali v 38tt, zatka odisla chvilu pred vodou.
@tomimomi tampony navlhcene v klincekovom oleji. Zmakcuju krcok maternice. Tu v Nemecku, kde zijem, si ich zadarmo mozno vypytat v porodnici este pred hospitalizaciou, kedze nemaju ziadne NU. Bud zaberu, alebo nie. Tiez caj zo zatvoru a skorice, kedze ta zas pomaha pri kontrakcnej cinnosti.
Drepy a sex 😉
tehu joga..
Orgazmus
@tomimomi ja som sa nadrepovala pri zbieraní sliviek. V noci som už aj isla
@tomimomi nne tiež nic nepomohlo :/ pupalka, sex, okna, schody, datle, fitlopta ani neviem čo ešte vserko som skúšala.. dokonca nepomohlo ani vyvolávanie v pôrodnici…
myslím, že kým nie je čas, tak to nepríde…
Su to blbosti tie rady, kazda bude prisahat na nieco ine. V skutocnosti je to telo bud na porod naozaj pripravene a spusti to alebo nie. Teraz co sa budes stresovat a drepovat. Mne nic nezabralo, ani tonic. Pomohlo az vyvolavanie v nemocke a to uz islo behom par hodin svihom bleskom.
@tomimomi moja nechcela von, skúšala som všetko, fakt všetko... Pichnutý oxytocín na 2x, po 26 hodinách sa konečne narodila. Proste vydrzať, raz von musí ísť, hlavne ty musíš byť v pohode, ja som sa začala otvárať,až keď som sa konečne uvoľnila - dr. pri kontrole povedala, že "aspoň to zmäklo", ja som si povedala, fajn,dnes to bude - a bolo (či vravela pravdu, neviem,podľa mňa nie, ale pomohlo)
pocula som , ze sex konkretne orgazmus je skvely vyvolavac
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@tomimomi
@tomimomi teplejsia vaňa, cervene vinko čili ,sex