Ahojte, dnes sa mi ma podla terminu narodit moj drobec, ale teda ocividne sa mu nechce, pritom termin mam vyratany presne (viem, kedy sa TO stalo 🙂)
Viete mi povedat, po akej dobe prenasania zvyknu vyvolavat porod? Chystam sa rodit na Antolskej.
Mam trochu hrozu z toho, ze budem trebars prenasat dva tyzdne, to uz bude aky obrik z neho.. :(
no ja som skusila vacsinu "zarucenych receptov na vyvolanie porodu",ale aj tak mi ho nakoniec vyvolavali,ale v ruzinove.myslim ze dva tyzdne po termine urcite vyvolaju,mne ale vyvolavali skor,lebo mala bola velmi velka,na sone im vyslo ze 3700g,nakoniec mala 4180 😀
ale myslim ze sexom nic neskazis,ak je krcok zrely,zacne sa otvarat 😀 😀
sjuzi-dva tyzdne Ta nenechaju prenasat, ved urcite by si tento tyzden mala ist este na poradnu /ak to stihnes/a dr. Ta uz usmerni, vacsinou uz zoberu do nemocky,par dni polezis a oni na Tebe uz popracuju aby si co najskor porodila 😀
skontroluju placentu,ta uz byva ku koncu prezreta,kalcifikovana, nezasobuje dostatocne plod, tak uz radsej vyvolaju porod /vlastna skusenost/
ja som prenasala tyzden a to som skusala doma vsetko mozne aj nemozne, uzavreta ako konzerva, nic nepomahalo 🙂 ale placentu somuz mala uplne prezretu,povedal dr., ze babo musi von....tak islo po niekolkych davkach oxytocinu 😉 ale vsetko v pohode 😎
sjuzi, vcera nam na antolskej vraveli, ze u nich je zvykom 6-7 dni po termine zobrat maminu na hospitalizaciu a podla jej stavu sa rozhodne co bude dalej, ale zvycajne zacnu s prostaglandinmi a potom ak treba pokracuju oxytocinom...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
skusila si domace recepty? https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea... 😉