Ahojte ženy,viem že je tu milión článkov a tak isto na internete ako vyvolať pôrod. No môj problém je že som skúsila už asi naozaj všetko. Termín som mala 7.augusta takže prenášam už 3 dni a odvtedy som mala aj poradňu a stále sa nič nedeje. Som otvorená na jeden prst ale ani odtok plodovej vody no proste nič. Že by som mala zle vyrátaný termín sa mi nezdá lebo to by mi doktorka určite povedali a nič také nehovorila. Čo sa týka toho vyvolávania skúšala som upratovať,hýbem sa pravidelne, chodím na prechádzky už som aj okná umývala…červené víno tiež nič,skúsila som teplú vaňu stále nič. Sex sme tiež s manželom skúšali ale potom som vždy chytila len tie falošné kontrakcie ktoré po teplej sprche prešli. Posledný krát som dokonca ani tie po sexe nechytila proste vôbec nič. Skáčem aj na fit lopte..no jednoduchu skúšam všetko. Má niekto niečo čo som nespomenula a mohlo by to pomôcť? Aj keď už som asi zmierená s tým že mi ho budú vyvolávať, za skúšku nič nedám. Vopred ďakujem za rady
Pride ked ma prist. Tiez som vsetko skusala a nepomohlo nic, takze... 😁 Uz vydrz, za par dni to bude. Babo vie, kedy sa ma vypytat.
@petronellla87 myslím si že aj ja som odkázaná na vyvolanie už sa s tým zmierujem🥹hej to som aj ja počula, ďakujem
@lucyluka ináč ja predtým ako som dostala bolesti zjedla 3 rezne, tak skús keď tak ešte to😁😆
@lucyluka
no vieš co, ja pri prvom som prisla do nemocnice presne na termín q otvorena snáď na pol prsta 🙈. Posledný 1,5 mesiaca som si pichala inzulín takže sa necakalo a vyvolávali. Ale teda otvorena som nebola vôbec, vibec som netušila ci sú poslickovia, kompletne ma obišli oblúkom. Ziadne falošné kontrakcie, proste vobec nič.
Vyvolávali tou vaginalnou tabletku a to išlo potom bleskovo. Za dve hodiny prvé bolesti silné ako pri ms. Od vloženia tbl do pôrodu preslo len 6 hodín.
Oxytocín
Skúšala som sex, prechádzky, štipľavé, horúce vane, náparky, malinnik, fitlopta, upratovanie, tanec, schody každý deň aj 4x...nakoniec sa mi pôrod rozbehol v deň vyvolávania. Držím palce, všetko bude tak ako ma byt
@lucia13022023 ďakujem za všetky odpovede aj skúsenosti verím že to bude tak ako to má byť
Su to hormony a za mna nepomoze nic, len nejaky prostaglandin v nemocke a podobne srandy.
Nech to uvoľní hlienovu zátku doktorka ( Hamiltonov hmat )
Alebo si urob koktejl 😬😬
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lucyluka videla som ako baby sa prechádzajú tak že jedna noha na ceste a druha na obrubniku, to že pomáha...Ale ja som prenasala týždeň mne nepomohlo nič 😆