Vyvolanie pôrodu

8. aug 2022

Baby ja už naozaj nevladzem… mám 2 dni do termínu… som naliata vodou, spuchnuta, všetko ma bolí… potrebujem už porodiť. Čo vam pomohlo na vyvolanie?

karhu
8. aug 2022

mne nie ale kamoske a den neskor sestre pomohlo vypit 2l caju z alchemilky a prechadzka rychlou chodzou..

marci77
8. aug 2022

ono je to asi aj vec genetiky
my sme skusali vsetko....aj chodit hore po schodoch, aj umyvat okna, aj dlhsie prechadzky, aj teplu vanu, aj sex .....ako aj lekari na poradni odporucali.....NIC
a dokonca aj vyvolavacka pri prvom porode zaucinkovala az na dalsi den
pri druhom mi odtiekla voda, tak si ma nechali v porodnici, ale kontrakcie zacali az o 24hodin

obidve deti sa narodili po termine, ja to pripisujem genetike, lebo termin porodu bol vypocitany urcite dobre

drzim palceky🍀

ivangeline
8. aug 2022

Caj z maliny ostruziny ci ako sa to vola.. ci citronova stava..ci mega aktivny sposob zivota? :D Nieco z toho.

vanda323
8. aug 2022

Legenda vraví že sex 😂😂😂😂

lienka.7
8. aug 2022

Pokial ti "drzi" krcok tak mas proste smolu.
Co z toho keď sa ti aj rozbehne porod a nebudeš sa otvárať? 3 dni s tebou budu robiť hokusy pokusy s vyvolávanim a nakoniec aj tak skoncis s akutnou sekciou (pripad kamaratky).

aduska0001
8. aug 2022

Pomáha kúpeľ v horúcej vode. Je to overený spôsob už 2krat🙂. Žiaľ toto tehotenstvo ani nemusím som v 8 a už sa otváram musím ležať aby som naspet zatvorila. Dúfam že ho udržíme v sebe. Držím palce aby pôrod dopadol bez problémov🙂

aduska0001
8. aug 2022

@vanda323 áno aj to pomáha😁

autor
8. aug 2022

@vanda323 prosím si, ale chlap v práci 😂

veronika3110
9. aug 2022

ja som skúšala všetko možné aj nemožné.. nepomohlo nič.. zrejme som mala ovuláciu neskôr a ten čas ešte neprišiel... bola som vyvolávať 10 dní po termíne...
takže podľa mňa to príde vtedy, kedy má.. 🙂 neurýchliš nič

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre