Vyvolal sa niektorej teplým kúpeľom pôrod? Som v 40tt a už sme chceli babo na svete 😊
Otvorená som na prst.
Mne to pomohlo…. Ale tazko povedat ci to bolo isto tym, prenášala som uz takmer 2tyzdne… v ten den som si dala 3x vriaci kúpeľ a vecer mi praskla plodová voda… otvorena som bola dovtedy na 4cm… mozno zhoda náhod, mozno to skutocne pomohlo 🙂
Mne pomohlo umyť okná,oprať a rozvešať záclony,potom som sa okúpala a o cca 2 hodinky mi praskla plodová voda. Prenášala som len 3 dni,ale už som to chcela mať za sebou 😅
Vela pohybu a dvihania deti.. a este som vypila citronovu vodu...nestihla som dopit caj... a cez noc prisli kontrakcie.
Pri druhom pôrode sa mi vo vani na hodinu zastavil pôrod, pri treťom sa vo vani konečne pohol do druhej fázy. Takze tak...
Teplý kúpeľ a spln - pekne vo vani som začala cítiťže to už pride a prislo. 9 dní pred TP. Ale chcela som to vyvolat lebo malý bol valibuk
Pri prvom nepomohlo,pri druhom drepy a pešo na 8poschodie,do nemocky som prisla na 7cm bez bolestí,treti porod nedavno nepomohlo nic,ani kupel,schody,cvičenie,sex,2x Hamilton,11dni po termine az 3tia vyvolavacka. Behala som s odtekajucou vodou tri dni. 🤷♀️ ale to uz som sa bála aby to dobre dopadlo
Mne áno, ale min hodinový horúci a po ňom sex a nohy pekne spolu. Do pár hodín prišli kontrakcie.
Mne hned po kupeli praskla voda... Prišli sme do porodnice v piatok pred polnocou, bola som zatvorená... Maly prišiel na svet v pondelok poobede, davali mi vyvolavacky, oxytocin, stale zatvorena.. .. Hrozneeee bolesti kazdych 5min 🙄pri druhom uz budem poucena, nic nevyvolavat... Pekne pockaj kym sa drobcek sam vypýta. Drzim palce 🤗🤩
Ja som v den ked som porodila, umyla okna, upratala cely byt, tak ze deep cleaning, mala som horuci kupel a vydrhla som kupelku. V ten den o 22.30 som sla do nemocnice s kontrakciami. Ci to bola nahoda alebo tieto babske rady mi pomohli k porodu kto vie. P.S. aj sex bol den predtym. Drzim palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mne sa nevyvolal ziadnymi babskymi radami. Az v nemocnici. Skuste sex.