Baby, je tu nejaka mamina, ktora mala nepravidelny cyklus a nesedeli jej tyzdne podla poslednej menstruacie? Mne meskal menzes 2tyzdne, robila som si test a negativny, asi tyzden po teste som dostala menzes a dalej neriesila. Potom som sa citila zvlastne, urobila som test a uz pozitivny, isla som lekarke, tehotenstvo potvrdene. Ale nesedelo to podla poslednych menstruacii. Povedala, ze na dalsom utz to upresnime, lebo to nesedi. Podla merania to vyslo 11+6, ale podla ms to malo byt tak o 3tt viac.
Ano mne tak vychadzal .. tp som mala v strede decmebra a dietatko prislo na svet zaciatkom januara cca to robilo 2tyzdne rozdiel
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Este dodam, ze mne po prvom porode (6r) dozadu tak blbne menzes, priklad jeden mesiac mam okolo 20teho, to takto ide presne aj polroka, po polroku nedostanem v tom termine, ale meska mi, dostanem na zaciatku mesiaca a tak to mam zase aj polroka a potom sa to opat prehodi. Preto mi aj to vynechanie neprislo cudne, aj ked som robila test a negativny ten prvy.