Výpočet termínu pôrodu

23. feb 2024

Baby, je tu nejaka mamina, ktora mala nepravidelny cyklus a nesedeli jej tyzdne podla poslednej menstruacie? Mne meskal menzes 2tyzdne, robila som si test a negativny, asi tyzden po teste som dostala menzes a dalej neriesila. Potom som sa citila zvlastne, urobila som test a uz pozitivny, isla som lekarke, tehotenstvo potvrdene. Ale nesedelo to podla poslednych menstruacii. Povedala, ze na dalsom utz to upresnime, lebo to nesedi. Podla merania to vyslo 11+6, ale podla ms to malo byt tak o 3tt viac.

autor
23. feb 2024

Este dodam, ze mne po prvom porode (6r) dozadu tak blbne menzes, priklad jeden mesiac mam okolo 20teho, to takto ide presne aj polroka, po polroku nedostanem v tom termine, ale meska mi, dostanem na zaciatku mesiaca a tak to mam zase aj polroka a potom sa to opat prehodi. Preto mi aj to vynechanie neprislo cudne, aj ked som robila test a negativny ten prvy.

dadka1997
24. feb 2024

Ano mne tak vychadzal .. tp som mala v strede decmebra a dietatko prislo na svet zaciatkom januara cca to robilo 2tyzdne rozdiel

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre