Vypadávanie chĺpkov po pôrode. Zažili ste to niektorá?

lienkam
16. júl 2010

som 12tyzdnov po porode a teraz som si vsimla, ze mi zacali vypadavat chlpky najskor na hrudi, prsiach, na bruchu. Je to normalne? Su to hormonalne zmeny alebo co? Lebo vlasy mi nepadaju, co je zvlastne. Vzdy som bola viac chlpatejsia 😠 , co ma teraz tesi, ked sa ich moje telo zbavuje, ale trochu aj znepokojuje. Zazili ste to niektora?

moon1979
16. júl 2010

vlasy po porode vypadavaju bezne, mne dokonca extremne vypadavali, este trosku padaju, ale az take extremne to uz nastastie nie je ... no o chlpoch na tele som nepocula ... a uz vobec nie na hrudi a prsiach u zeny ...

slavicita
16. júl 2010

no mne v poslednom mesiaci vypadávajú strašne vlasy...vraj je to normálne ale ak to ešte takto chvíľu potrvá tak oplešatiem 😀 ...mne počas tehotenstva a po pôrode rástli chĺpky oveľa pomalšie...ale už sa to vracia do normálu a musím sa častejšie depilovať... 😠 ...o tých chlpkoch som ani ja nič nepočula..práveže by si sa mala pomaly dostávať do "starých koľají"...

desszi
16. júl 2010

mne tiez po porode a viac menej pocas dojcenia akoby ani nerastli chlpky, to bolo super, ale uz je to zase po starom - pena, ziletka a holime sa 😖

kaprik1
21. júl 2010

no mne sa to stalo po oboch porodoch. Úplne mi vypadali na hrudi a na bruchu, ale neskor sa to opať vrátilo. Asi je to normálne u nás viac chlpatejších 😠 😕

lienkam
autor
23. júl 2010

kaprik1 to si ma nepotesila 😠 uz som sa tesila ze budem krasna 😅

moon1979
23. júl 2010

baby sorry, ale fakt si neviem predstavit u zeny chlpy na hrudi a bruchu ...

lienkam
autor
2. aug 2010

@moon1979 bud rada...

miumia
20. máj 2012

@lienkam ahoj ja som tiez 12t po porode a dnes som si vsimla to co ty, snazila som sa nieco vyguglit a nasla som len tvoj pripad🙂 zistila si cim to bolo alebo sa to potom vratilo do normalu? Mne to teda vobec nevadi, prave naopak len ma napadlo ci je vse ok.. Ja si to vysetlujem ako vyplavenie nadbytocneho testosteronu po porode alebo nieco take..

jurkovamiluska
20. máj 2012

@lienkam ja som to mala tiez, ale asi po 4mesiacoch sa to oticilo, chlpky mi zacali normalne rast tak ako predtym a vlasy mi zacali vypadavat tiez ako pred tym ☹

lienkam
autor
27. sep 2012

@miumia ahoj, dlho som tu nebola..nepotesim ta, ale vsetko sa vratilo do "normalu", bohuzial 😖 . Aj moj gyn. mi vravel, ze to nebude nic vazne..tak a bolo po radosti, mozme sa zas len depilovat 🙄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre