Ahojte. Som 7 dni po porode a vypadol zo mna kusok zrazenej krvi ( asi 2x1x4 cm). Zlakla som sa, lebo pri prvom porode som s tym mala komplikacie- tej zrazenej krvi bolo ovela viac asi ako lopta, museli zo mna vytahovat obaly, cistit a bolo to dost neprijemne. Tento kusok je ovela mensia bol len jeden, tak neviem, ci treba riesit( zajtra volam doktorovi)...nechcela by som tie procedury podstupit aj teraz 😒
ako je to s tou zrazenou krvou, trosku jej je aj normalne?
🙂 ahojte, mne sa to stalo po prvom pôrode, už sme boli doma, aj ma to vyľakalo, mala som 20 rokov a sama s dieťaťom,a boli to riadne kusy, ale je to vraj normálne, a po druhom pôrode nič, tak držím palce, nech si v poriadku a veľa radosti s detičkami 🙂
@anjelik2509 ved zajtra rano urcite volam alebo ak by jej bolo viac..pamatam, ze vtedy v nemocnici zacali tu krv riesit, az ked jej bolo tak vela. Najprv sa na mna pozerali ako na hypochondra, tak asi trosku zrazenin je normalne.
@bambina1009 dakujem🙂
Áno, po mesiaci zo mňa kus vypadlo. Dva týždne od pôrodu ma bolelo zospodu a mala aj kŕče. Nemohla som sedieť, niekedy bol problém chodiť. Keď ten kus zo mňa vypadol, už som sa vôbec nečudovala, prečo som mala také bolesti.
ano ale este v porodnici,a strasne ma to vystrasilo 😲 no sestrička mi povedala že to je normalne,no v tej chvili to bol des
@lumarque super, daj potom vedieť 😉
@irriss ja som si myslela že nedajbože idem zasa rodit mala som19 😀 😀 😀
@titkovamiriam
Jsme rocnik expertu..jak rika @katren
@katren a vubec...uz mas kufry sbalene? 😝 Mas to zpar... 😀 😀 Tesim se!! 😉
@anjelik2509 ahoj no je to v pohode, uz nevypadavalo nic. Len som sa zlakla po predchadzajucej zlej skusenosti.
@irriss ja som si zase vtedy "diagnostikovala" vyliaceny mocovy mechur, nieco ako pruh, lebo to zaciatku malo taky gulaty tvar, aj velkost, bolo to obalene v tych obaloch...no sestricky si asi vselico vypocuju 😀
@lumarque no fajn, takže nič vážne, super 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No u mňa ešte v pôrodnici po pôrode áno, ale doma už nie, krvácanie ustalo do špinenia a to prešlo po pár týždňoch...Neviem, asi by som zavolala lekárovi, že čo by na to povedal, aby sa nezanedbala nejaké infekcia....