Výkon sterilizácie pri treťom ciráskom vo Forlife v Komárne

martina786
12. aug 2015

Ahojte.Budem mat treti CS a rozhodla som sa pre sterilizaciu,nakolko hormonalnu a inu antikoncepciu kvoli mojmu zdravotnemu stavu nemam doporucenu uzivat.Absolvovali ste niektora tento zakrok v nemocnici Forlife KN,kolko ste platili.Dakujem za vsetky odpovede.

zamilion
12. aug 2015

@martina786 pri tretej sekcii je sterilizacia plne hradena zdravotnou poisťovňou ako indikovany vykon. žiadosť musíš ale zo zákona podat minimalne 30 dni pred porodom. Mna to caka o tri tyzdne ale v Presove.

martina786
autor
12. aug 2015

@zamilion Dakujem,mne bolo povedane ze budem nieco hradit ale este neviem kolko.Ziadost mam uz podanu. U axovala som ze sa budem dotazovat v ZP ci budu hradit cely vykon alebo nie nakolko info na webe je rozne

martina786
autor
16. aug 2015

@zamilion ahoj,tak plne hradena stetilizacia uz nie je,avsak pri vykonani pocas CS je to o nieco lacnejsie nakolko sa plati len samotny zakrok.

zamilion
16. aug 2015

@martina786 ja mam Union a mam plne hradenu zo zdravotnej indikacie

lavazzake
16. aug 2015

Mna tiez caka tretia sekcia a pri tom sterilka, ak je to zdravotna indikacia, co tri sekcie su, hradi ju plne poistovna, mne to vravel aj moj gynekolog aj primar...

martina786
autor
16. aug 2015

@zamilion
@lavazzake mne odpisali zo VZP ze plne hradeny ukon to nie je a zdravotne indikacie boli zrusene. Nevadi,dolezite je ze to urobia a bude to stat 40€

michaelaurmince
16. aug 2015

Ahoj no ja som mala druhy Cisarsky minuly rok 11.2. 2014 a hned zaroven som si dala spravit sterilizaciu. Mesiac pred porodom mi vravela doktorka ci to chcem,ze mam na to narok a je to plne hradene. Tak som neodmietla. Podala som papier a naozaj nic som nedoplacala. 🙂 a cisarsky mi robili v topolcianskej nemocnici.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre