Ahojte.Budem mat treti CS a rozhodla som sa pre sterilizaciu,nakolko hormonalnu a inu antikoncepciu kvoli mojmu zdravotnemu stavu nemam doporucenu uzivat.Absolvovali ste niektora tento zakrok v nemocnici Forlife KN,kolko ste platili.Dakujem za vsetky odpovede.
@zamilion Dakujem,mne bolo povedane ze budem nieco hradit ale este neviem kolko.Ziadost mam uz podanu. U axovala som ze sa budem dotazovat v ZP ci budu hradit cely vykon alebo nie nakolko info na webe je rozne
@zamilion ahoj,tak plne hradena stetilizacia uz nie je,avsak pri vykonani pocas CS je to o nieco lacnejsie nakolko sa plati len samotny zakrok.
@martina786 ja mam Union a mam plne hradenu zo zdravotnej indikacie
Mna tiez caka tretia sekcia a pri tom sterilka, ak je to zdravotna indikacia, co tri sekcie su, hradi ju plne poistovna, mne to vravel aj moj gynekolog aj primar...
Ahoj no ja som mala druhy Cisarsky minuly rok 11.2. 2014 a hned zaroven som si dala spravit sterilizaciu. Mesiac pred porodom mi vravela doktorka ci to chcem,ze mam na to narok a je to plne hradene. Tak som neodmietla. Podala som papier a naozaj nic som nedoplacala. 🙂 a cisarsky mi robili v topolcianskej nemocnici.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@martina786 pri tretej sekcii je sterilizacia plne hradena zdravotnou poisťovňou ako indikovany vykon. žiadosť musíš ale zo zákona podat minimalne 30 dni pred porodom. Mna to caka o tri tyzdne ale v Presove.