Vyhrala som za polovičnú cenu odber pupočníkovej krvi

wikikollarova
4. nov 2011

mal by niekto o to zaujem lebo som sa pred casom zapojila do sutaze ale mne sa uz babo narodilo a neviem komu by som to mohla darovat.pani mi este bude volat v pondelok 7.novembra.ak sa mi dovtedy ozvete a poslete mi vase telefonne cislo mozem vam vyhru posunut. 🙂 🙂 🙂

apoloma
20. dec 2011

aj ja som sa zapojila do tejto hry a nejak sa mi to nevidi vyuzila ste to uz niektora viete dat info???diki

yvetulka
20. dec 2011

ja som dala odobrat pupocnikovu krv a nelutujem, dufam, ze ju nikdy nebudeme potrebovat, ale ak ano, viem, ze vo vela chorobach pomoze. podla mna to nie je absolutne na skodu a zbytocne, ale to je kazdeho vec, kedze je to aj trocha vec financii .

moniccca
20. dec 2011

yvetulka a kolko stoji doma odber pupocnikovej krvi? tiez nad tym rozmyslam, no ja som v irl a tu o tom ani nevedia, ze take nieco sa da. Napis mi do spravy, lebo tu uz asi nemozes dat dalsi prispevok. Dakujem 🙂

danusskaaa
20. dec 2011

posielam aktualny cennik odberu pupocnikovej krvi: http://www.ceptra.sk/praktickeinfo/praktickeinf...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre