Vyberajú sa pri cisárskom reze aj črevá?

sis444
23. máj 2021

Ahojte prosím mam otázku ohľadom cisárskeho rezu.
Známi mi povedal ze sa pri ňom vyberajú aj vaše čreva čo ma neskutočne desí ale zároveň mi to príde ako klamstvo... Je to pravda? Ďakujem

cookie29
23. máj 2021

Vyberajú? Akože samozrejme že sa ich “dotknú” dokonca aj močového mechuru.

sis444
autor
23. máj 2021

@cookie29 ale ostávajú vnútri tela nie? Popravde si neviem predstaviť ako by ich vôbec vyberali keď ľudské črevo ma aj tri štyri metre a naco by ich vôbec vyberali

pribinak
23. máj 2021

@sis444 to jej kde robili taký cisársky rez? V Ugande? Lebo tu sa to určite nerobí

barus26
23. máj 2021

@sis444 nevyberajú. Áno sú vidieť ale nevyberajú sa 🤣🤣

pribinak
23. máj 2021

@sis444 otvoria ti brušnú dutinu, ale ty svoje čreva neuvidis

katarinka289
23. máj 2021

Sekciu najdes aj na youtube.Pozri si

lindt
23. máj 2021

Pokiaľ viem,tak nevyberaju.

katuska19
23. máj 2021

ja mam za sebou 2 cisaraky, a nevyberali mi, ani som o tom nepocula

barus26
23. máj 2021

@pribinak o tom by som pomlcala. Stačí sa pozrieť hore do tej lampy a máš krásny odraz 🤣🤣🤣

sisa_s
23. máj 2021

Robi sa tak kratky rez, ze vyberu babo, pri zvacsenej maternici by tam nemali ani priestor vyberat creva 😀 a naco by to robili vlastne

pribinak
23. máj 2021

@barus26 neviem, nemám vlastnú skúsenosť. Ale kamosky vo mali sekcie nič take nespomínali

sis444
autor
23. máj 2021

@pribinak asi na nejakom kameni v Afrike mne to hneď prišlo ako klamstvo ale trva si na tom tak som ostala pochybovať

barus26
23. máj 2021

@pribinak no možno niektorú to ani nenapadlo alebo aj záleží ako tu lampu majú nastavenú. Nie v každej zrovna vidíš odraz

hennyinnsbruck
23. máj 2021

Hlavne ze všetko vrátia na miesto 🤪😂

sisa_s
23. máj 2021

@sis444 videla som tak 20 sekcii a nikde ziadne creva von 😀 neviem, ako na to prisla

pribinak
23. máj 2021

@sisa_s tak si kamoska z teba buď vystrelila, alebo otapena z liekov mala nejaké vidiny

h2
23. máj 2021

@sis444 Kamoška si asi pomýlila pupočnú šnúru s črevom.

cookie29
23. máj 2021

@pribinak no tiež protestujem. V noci vedľa veľkého okna... všetko som videla ako v kine :(

bona
23. máj 2021

@barus26 ja som odraz videla,len keď bola zhasnutá. Schválne som ešte premýšľala,či sa odvazim pozrieť😃 ale ako ju zasvietili,nevidela som nič😉

barus26
23. máj 2021

@bona máš stastie teda 😂 ja teda som nevidela lebo som
bola v celkovej. No kocka čo so mnou bola na Jiske mi to hovovrila a ja že určite si vymysla a to ona bola všeobecná lekárka,potom ma presunuli na izbu a tam ďalšia kocka mi to povedala 🤣

pribinak
23. máj 2021

@cookie29 ešte raz. Nemám vlastnú skúsenosť. Ale nárek tomu sim si na 100% istá, že čreva jej vyberať nebudú

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yanni
23. máj 2021

Booooze rozum sa mi zastavuje. Ved rozmyslaj logicky. Akoze kde by ich mali vyberat? A preco? Mam 2 cisarske za sebou. Oba som prezila pri plnom vedomi. Pri prvom mi odrezali 2 metre, pri druhom zvysne dva😂😂😂😂😂😂😂🙈

mandarinka555
23. máj 2021

@sis444 To si jej fakt na takú kravinu skočila ?

bluka2
23. máj 2021

Gratulujem tým, ktorí tu stigmatizuju Afriku (na čo je to dobré?), ale poviem vám tajomstvo, sekcie sa tam nerobia "na kameni" a dokonca som tam bola na lepších klinikách než sú slovenské nemocnice 😉

lienka.7
23. máj 2021

@sis444 creva sa vyberaju z brucha ked ti praskne slepe crevo a je potrebne vycistit brusnu dutinu... ano, vtedy ti ich na tu chvilu vyberu do lavora , vycistia a poskladaju naspat.
Co s tym ma ale CR???? 🙉🙉🙉

barus26
19. nov 2024

práve som sa dostala k tejto téme a už mám aj osobnú skúsenosť 😀 v 2022 som mala druhu sekciu v spinali a potvrdzujem, že celý priebeh som videla v odraze na lampe 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre