Ľanové semienka sa odporúčajú na ľahší pôrod, lepšie vykĺznutie bábätka, preto som sa rozhodla ich vyskúšať, už asi tak týždeň si každý deň dávam 1lyžicu podrvených semienok a zapijem2pohármi vody. Zaujmalo by ma či ste na tele spozorovali nejakú zmenu (zvlčenie slizníc, výtok, trávenie, iné pozitíva/negatíva..) Okrem zlepšeného a pravidelného trávenia-čomu sa teším- som si ja žiadnu zmenu nevšimla. Mali ste zvýšený výtok alebo ako ste vedeli že to dobre pôsobí pôrodné cesty na tvorbu hlienu a pod.? Ako dlho/často ste ich užívali pred pôrodom a malo to vôbec nejaký zmysel, pomohlo vám to pri pôrode? Je rozdiel v účinkoch keď si spravím odvar alebo keď zalejem podrvené semienka horúcou vodou a nechám cez noc alebo len podrvené zapijem hneď vodou? za vaše rady a skúsenosti ďakujem
@synthiarowley ahoj, ako ti pise
@limetka69 treba si tu lyzicku zaliat na noc vodou a do rana ti pusti sliz, budes to mat huste niekedy az ak jogurt a toto sama jest- resp. pit. Umna nastal zvyseny vytok. Ale oba porody som mala takme identicke aj casovo, aj co sa tyka poctu zatlaceni. Jedine, co si spomiam bol strasny splechot, ked syn vysiel von a pocakane sestricky s doktorkou- tak to asi malo nejaky zmysel. Esteze ho stihli chytit 😀
Vela stasia prajem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Malo by to zaparene stat a pustit ten sliz. V terminovkach bany pisali, ze mali aj vytok zvyseny, ja som och jedla, ale skoncila som na sekcii, no co pisali mali ok porod. Ale ci to bolo pre caje a lan tazko povedat.