Veľké vnútorné a aj vonkajšie šitie

lenkaa222
15. jún 2016

Ahojte kočky mali ste niektorá po pôrode veľké šitie? Pri vnútornom siti ma museli uspavat lebo by som to už nezvládla..som 5tyzdnov po pôrode ale to vonkajšie šitie ma ešte stále bolí jeden kúsok mám aj červený, vnútri mam este par stichov,stále sa bojím normálne sedieť,celé to mám ako keby strpnute ..Dr povedala že je to v norme, že čo vymýšľam, že aj tak sa mi to bude hojit ešte minimálne pol roka,že sex tiež až vtedy..Po tých 6tyzdnoch by som už chcela pomaly skúsiť sex však sa s mm zblaznine..aké máte skúsenosti vy?

seahorse27
15. jún 2016

Ja sice nemam skusenost s takymto velkym sitim a s vnutornym uz vôbec nie....ale ked ti dr. odporucila sex az po pol roku, tak preco vymyslas teraz po 6 tyzdnoch? Vsak su aj ine alternativy sexu...nemusite sa vôbec zblaznit.

janinah
15. jún 2016

neviem,či sa zbláznite,ale ty sa zaručene zblázniš,keď ti to budú šiť po druhýkrát.....zrejme nemáš predstavu koľko stehov tam dnu môžeš mať a že sa to ozaj musí normálne zahojiť,neriskuj....

kindervajicko
15. jún 2016

@lenkaa222 bojis sa poriadne sediet a aj stehy mas ale zblaznis sa bez sexu? Tak nech sa paci, ale potom nenariekaj ak ta to bude 100x viac boliet.

alexska
15. jún 2016

@lenkaa222 a co je vas zivot zalozeny len na sexe?prepana ved nie ste pubertiaqci nadrzani,vsak ked sa budes citit fit bude sex nie?mi nehovor ze nevydrzite par tyzdnov...nebodaj na teba manzel tlaci..nehovorim ze polroka rok,ale hadam sa par tyzdnov nezblaznite,to ste si potom deti ani robit nemali

zuzanaete
15. jún 2016

@lenkaa222 Ja som mala aj vnutorne sitie. Ked som bola na kontrole u doktorky 6 tyzdnov po porode, tak povedala, aby sme so sexom este pockali, lebo sa mi to stale este hoji. Nemala som bolesti, ale ze je to este take opuchnute. Ak by sme predsa skusali, tak by ma to bolelo a hovorila, ze neodporuca robit nieco nasilu, lebo to prinesie neskor problemy a nasledky. Proste radsej pockat. Myslim, ze je lepsie pockat, ako si vyrobit dalsie problemy.

worker_falcon
15. jún 2016

@zuzanaete ideálne až kým pôjde malý do školy 😀

laura1804
15. jún 2016

Mala som nieco podobne, sadla dom si po 2 mesiacoch, sex po 7 mesiacoch s prisernou bolestou, zlepsilo sa to po roku, ale stale to nie je idealne+ veeeela gelu treba.

lumma
15. jún 2016

Sex Ti neutečie, určite by som dala na radu dr...

mazula
15. jún 2016

@worker_falcon si pozasivana žena po pôrode?neviem na čo rypes a prispievas do témy o ktorej prd vies,nic v zlom😃

zuzanaete
15. jún 2016

@mazula Tiez som bola zvedava, ze ako sa muz do toho vyzna. 🙂

rebeka7501
15. jún 2016

ak chce mm sex, nech si natrhne riť a potom ide na veľkú aby vedel, čo to je. Ruky má zdravé, či ?

mazula
15. jún 2016

@zuzanaete by bolo múdrych,neskutocne😃

rebeka7501
15. jún 2016

@zuzanaete keby mali muži rodiť tak ľudstvo vyhynie !!!!!! Smrteľná choroba mužov ? Soplík. Trochu krvi ? Mrákoty. Po.raná plienka ? Zvracanie. A takých príkladov je veľa.

misel0806
15. jún 2016

Sex si myslim ze ,pocka no ked ta potrha problemy ta neminu myslis si ze ti to stoji za to?? Muzi len mudruju a hovno vedia,,zasunut je najlahsie,,ale keby mali pretrpet to co mi a tak by asi zahynuli hruuuza

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre