Vaginálny pôrod po cisárskom reze vo Zvolene. Máte skúsenosť?

yuuki
13. sep 2014

ahoj 🙂 skúšala som sa pýtať aj v iných témach a nikto sa nenašiel na odpoveď 🙂 tak sa skúsim spýtať takto. rodili ste niektorá VBAC aj vo Zvolene? lebo kde všade na Slovensku ste rodili takto.. ja čakám bábätko po sekcií som 3 roky, moja doktorka mi povedala, že môžem rodiť aj prirodzene ak bude všetko v poriadku.. zvedavá som, aký majú k tomu postoj vo ZV ? 🙂

armeria
13. sep 2014

ahoj, ja sice osobnu skusenost nemam, ale pri prvom porode (pred 3-ma rokmi) som bola na sale aj na izbe vo zvolenskej porodnici s mamickou, co mala vtedy 4 rocnu dcerku kt. rodila cisarskym, a to druhe dietatko- synceka rodila prirodzene, vaginalne (bola som pri tom, na vedlajsej koze 🙂 ) ziadne zavazne komplikacie nemala, akurat ze jej teda museli pichat vyvolavacku.

haslerka1975
13. sep 2014

Ak lekar zhodnoti, ze nie su ziadne kontoindikacie, mozete uplne normalne porodit vaginalne - samozrejme, ak sa cosi neskomplikuje a nedojde k akutnemu CS pocas 2.porodu. Prva sekcia nie je sama o sebe kontroindikaciou pre vaginalne vedenie 2..porodu.

ukulela
13. sep 2014

ak je babo dobre otocene a placenta dobre umiestnena, nie je ziadny problem. ja by som sama sla do ZV, keby som to nemala tak daleko. do ZV porodnice teraz prisli aj vieceri lekari z BB, za ktorymi tam aj bystricanky chodia rodit (Molitoris robi primara a jenco - toho velmi chvalia)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre