V noci sa budím celá dolámaná

erienka
24. máj 2013

zaujimalo by ma, ci niektora z vas, ktora sa uz pomaly blizite ku koncu tehotenstva, zazivate v noci to, co ja. V noci chodim dost casto na vecko a zakazdym, ked vstanem, sa citim brutalne dolamana. Bolia ma spodky noh, dokonca aj prsty na rukach mam nejako divne strpnute a musim ich opakovane zohybat a vystierat, aby sa nejak "znormalizovali", aj ramena ma bolia, ako keby som namiesto spanku cvicila s cinkami. Na vecko sa teda len tak dovleciem ako matoha. To iste rano po zobudeni. Po dvoch minutach som uz vsak v pohode a dokazem prejst vonku hocijake vzdialenosti alebo upratovat byt, necitim ziadne bolesti. Neviete, preco sa vzdy, ked sa v noci zobudim, citim, ako keby ma presiel nakladiak? 🙂 Bojim sa, ze mi to ostane aj po porode...

klincek
24. máj 2013

neboj, nezostane. babatko moze tlacit na cievy, takze koncatiny mzoes mat nedokrvene a preto strpnute. v tak vysokom stadiu tehotenstva je to normalne. ale prejde to🙂

saza007
24. máj 2013

@erienkano no preco asi? Lebo si v 39 tyzdni tehotenstva. Je to vsetko uplne v norme, po porode to prejde.

erienka
autor
24. máj 2013

@saza007 jasne, len mi pride divne, ze to prichadza len v noci a cez den som v pohode 🙂

saza007
24. máj 2013

@erienka cez den sa viac hybes, telo je lepsie prekrvene. Ked som bola tehu so synom, tak som si nedokazala rano ani bluzku zapnut 😀

erienka
autor
24. máj 2013

@saza007 ja zas mam problem so zapnutim podprsenky, tak to boli 🙂 Dakujem za odpoved

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre