zaujimalo by ma, ci niektora z vas, ktora sa uz pomaly blizite ku koncu tehotenstva, zazivate v noci to, co ja. V noci chodim dost casto na vecko a zakazdym, ked vstanem, sa citim brutalne dolamana. Bolia ma spodky noh, dokonca aj prsty na rukach mam nejako divne strpnute a musim ich opakovane zohybat a vystierat, aby sa nejak "znormalizovali", aj ramena ma bolia, ako keby som namiesto spanku cvicila s cinkami. Na vecko sa teda len tak dovleciem ako matoha. To iste rano po zobudeni. Po dvoch minutach som uz vsak v pohode a dokazem prejst vonku hocijake vzdialenosti alebo upratovat byt, necitim ziadne bolesti. Neviete, preco sa vzdy, ked sa v noci zobudim, citim, ako keby ma presiel nakladiak? 🙂 Bojim sa, ze mi to ostane aj po porode...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
neboj, nezostane. babatko moze tlacit na cievy, takze koncatiny mzoes mat nedokrvene a preto strpnute. v tak vysokom stadiu tehotenstva je to normalne. ale prejde to🙂