Mne začalo v 34 tt
pri prvom mi nekleslo vobec a dr si myslel, ze ani neporodim a porodila som po tyzdni vyvolavania v 42tt
pri druhom kleslo v 38tt a porodila som v 41tt
Pri prvom bolo este 12 hodin pred porodom hore 😝 Teda do 41. tyzdna.
Pri Maxovi tri dni pred porodom kleslo - dost bolestivo - mrchovsky boliacimi poslickami. V 38. tyzdni kleslo a aj som rodila.
prepáčte kočky, mám možno blbú otázku, ako veľmi klesne bruško, ja mám pocit že je dosť dole, a že by ešte nižšie malo niekedy klesnúť ? hmmm ?? ďakujem
Ahojte, mne svokra povedala, ze jej brucho kleslo cca 1 tyzden pred porodom...?!
ja mam uz mesiac brusko dolu a to by som mala rodit az o 33 dni...
mne nekleslo vôbec, tak nakoniec cisársky, obe deti /asi nechceli ísť von 😉 /
mne už po 30tt všetci hovorili, že mi kleslo brucho, že ho mám nízko.. a rodila som v 40tt 😉
kleslo mi uz v 33 tyzdni ale rodilo som v 38... 😀
ahoj, mne nekleslo vôbec, nakoniec som mala pôrod vyvolávaný.
Mne zacalo klesat a uz ani nestihlo doklesat, sla som pod noz..inak mi normalne odtiekla PV
od 35tt a rodila som v 42tt po nvyvolavani
Mne nekleslo vobec a pocas porodu som si nepozerala.
mne skoro tak v 35tt a nakoniec sa nám nechcelo von sme šli s vyvolávačkou a deń po termíne
asi 34 a rodila som 42 😠 😠 😠 ....stale mi vraveli: uz uz to bude kazdu chvilku 😖
mne 33 tt a ked som bola v 35tt kazdy myslel ze uz rodit idem, dokonca aj jedna dr. si myslela ked zbadala moje brucho, ale maly bol zadkom dole, tak vraj preto som mala aj brucho padnute dole a porodila som 38tt 🙂
ja som si ani nevsimla zeby mi bolo kleslo 😅 a porodila som spontanne v 39 tt 😵
po pravde ani ja som si nevšimla že by i brucho kleslo, porodila som až 2 dni po termine ale brucho som mala stale rovnako 😕
v 38 tt, týždeň pred pôrodom 🙂
nekleslo mi vobec a porodila som spontanne den pred terminom..
mne nekleslo vobec a rodila som cisarskym v 41 tt
mne tiez vobec nekleslo
mne kleslo v 35. citila som, ako mi padlo. za 2 dni sa mi urobili neskutocne strie ☹ a rodila som v 41. tt
ani mne nekleslo, dokonca ani pri porode mi neklesalo, rodila som 5 dni po termine
no my už sme v 37tt a zatial nám neklesá. . . neviem či sa mám obávať alebo nie :(
mne v 40tom až 🙂
mne vôbec nekleslo.....pri dvoch pôrodoch
mne kleslo niekedy v 33 alebo 34 tt, a rodila som o 10 dni skor, v 38+4tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
39tt a rodila som 42tt 😅