Ja by som sa chcela spytat, nikde som nenasla takuto temu, v ktorom tyzdni sa Vam narodilo babatko, ci je bezne ze az v 40tt, alebo je to vacsinou v 38tt? Ja viem, ze to ma kazda ine, ale chcela by som len vediet, ako je to vacsinou 🙂
mne v 40tt+4 😵
ja som rodila v 40 týždni ale že je normálne od 38 - 42 týždeň 🙂 neboj sa denisa malinké vie kedy príde na svet.držím palce aby bolo všetko v poriadku 🙂
ja som tiež rodila v 42tt
syn sa narodil v 40 tt(1 deň po termíne) a dcerka v 41 tt ( 6 dní po termíne)
...mojim obom drobcom sa muselo u mna nesmierne pacit..ked sa obaja vypytali na svet az v 42.tt. 😉
baby a myslite, ze prve mimi sa castejsie prenasa? Mozu prip. tieto horka pomoct k rychlejs. porodu? 😎
..sisulik..nic nie je nemozne 😀
kamoska v tomto teple porodila skor o dva tyzdne
no ja som porodila v 42tt (10dni po termine)
ono to asi fakt zavisi na mimi, kedy sa mu zachce na svet 😀
presne tak male sa same rozhodne kedy je ten pravy cas.
Ja som porodila v 42tt, 13 dni po termine.
tak my prvy prihodime na stranu pred terminom - 38tt-12dni pred 🙂
nam na kurze radili PA, aby sme si nechali vyvolat porod, ked prenasame, len ked to ohrozuje mimi al. nas...hlavne, ked mal niekto nepravid. MS, tak ten termin porodu moze byt blbo vypocitany...
presne na termin
Tak prvé by som asi prenášala,lebo len kôli KP to bol plánovaný cisársky 3 dni pred termínom, pri druhom mi odišla voda presne týždeň pred termínom.
no a my sme dokonca mali vyvolavacku... boh vie kedy by sa mala narodila keby nebolo vyvolavacky 😅
ja som rodila v 38tt, 14 dní pred termínom, ale pôrod bol vyvolávaný 😒
ja som rodila v 42 tt, 14 dní po termíne. alici sa u mňa nesmierne páčilo 😒
Sofinka sa vypytala na svet 4 dni po termine ( 40 tt + 4 ) , ale uz som ju prosila 😀
39tt podla lekarov, podla mna 40tt 🙂
ja v 42.tt aj to mi vyvolavali 😀
ja som rodila v 37tt+2
39tt podla lekarov,podľa mňa 37tt.. 😉
denisa, ide o cyklus, ak si mala menstruaciu pravidelnu tak v 40, ak si mala kratsi cyklus skor, ak dlhsi, tak neskor 😉
ja som pocula, ze vacsina prvorodiciek rodi po termine...
tak aby som tu trošku preriedila ten priemer 😀 bola som prvorodička a chalani sa ohlásili na svet presne v 32 tt.. (rodili sme v 32tt+2) a neviem si predstaviť, že by som to vydržala ja do toho min. 38-40 tt... 🤐
ja som porodila v 40tt, ale 5 dni pred terminom takze...
male sa same rozhodne kedy pojde von a ked sa mu nahodou nebude chciet tak mu lekari pomozu tak ako niektorim babam v tejto teme
rodila som v 39 tt, 10 dni pred terminom 😉
a my v 41 tt ( teda vlastne 41 tt + 1)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Milan a Michal v 40.t. a Marek 42.t.