Ahoj, už sa mi to kráti a tak premýšlam či reálne mám čakať ten 42tt alebo ste prevažne rodili skôr 🙂
Viem že je to individuálne ale ma zaujímajú vaše skúsenosti 😊
Rodila som tri dni pred termínom
Rodila som 40+4. Ale ako píšeš, je to veľmi individuálne. Ja som mala pocit, že budem rodiť posledné 2 týždne každý večer :D :D Aaa držím palce! Nech Ti to dobre dopadne 🙂
Den pred terminom 😊
41+1
Prvé dieťa v 39.tt, pri druhom mi hrozil predčasný pôrod, ale potiahli sme to do v 38. tt.
5 dní po termíne
7 dní po termíne
Ahoj, ja v 41tt+5 ( prvy syn mal 3,5kg) , a v 37tt ( syn mal 3,8kg)...ak by tam druhy syn vydzal o mesiac dlhsie ako ten prvy...to nechcem vidiet tu vahu... 😅
34+5
Syn 38+3
Dcerka 38+5
Den po termine a 2 dni po termine. 🙂
@nikuska412 tak ako pozerám tak nie je to až také že sa rodí cca ten 37,38 tt lebo také reči sa mi dostáli do uší tak už stresujem😁
Ďakujem 😊
@dankabetka 😁 malý valibuk 😅
Ja som si to tiež myslela, ako porodím oveľa skôr. Ale malej sa nechcelo a bolo jej dobre v brušku 🙂 Absolútne sa nestresuj. Príde to vtedy, keď to má.
Ja som po termíne chodila denne 10 tisíc krokov, robila si náparky, skúšala čáry máry a nič :D A to som mala ešte šetriaci režim od 32.týždňa kvôli skrátenému krčku.
38tt
39+0 😊
29tt a 32tt
38, 38 a - prekvapivo - 38 😄. Všetko na chlp presne, prvý deň 38meho týždňa. Akurát, že druhá bola akútnou sekciou, takže to nebolo úplne "prirodzené" rozhodnutie môjho tela. Malá sa na svet ešte nepýtala, aj keď som poctivo behala po schodoch v ten deň.
Syn - 41 tt. Presnejšie 40+5
Dcera- 38 tt. Presnejšie 37+3
37+2 akutna sekcia
Celé tehu som prelezala, lebo mi hrozil predčasný porod a nakoniec 40+1 🤷♀️
presne v deň termínu, klasický pôrod
v 42tt, presnejsie 41+2
Ja som prvorodička a tiež som zvedavá, kedy to príde ☺️ u nás v rodine prenášala jedine sestra mojej mami, inak všetci vrátane mojich rodičov boli narodení pred termínom, čo som zisťovala. Naposledy rodila teta v 35 či 36 týždni (teraz si nie som celkom istá) ale malý bol donosený a nepotreboval ani inkubátor. Moja dcérka je zatiaľ na sone väčšia ako hovoria tabuľky, tak uvidíme ☺️
Ja som obidve deti presne 38.tyzden, obidve presne 9 mesiacov od začiatku poslednej menštruácie(keď bola 13.6., tak pôrod 13.3.), hoci 7 rokov rozdiel a iný otecko 😉 (rozdiel aj v pohlaví, dievča a chlapec). A obidve boli už tak akurát pripravené na pôrod, dokonca pri prvej dcére mi povedali, že voda už je poriadne špinavá, že by tam už dlhšie ani nemala byť 🙂.
Bola som rada, lebo už som sa cítila aj tak ako veľryba a nevedela som sa ani obuť 😊😂. Držím palce, nech sa vypýta kedy chce len nech ste zdraví obaja 😘.
v deň termínu, deň pred termínom, v 41 tt, a 39 tt....
Obe sa narodili presne na vyrátaný termín 🙂
42+3
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
39+4 a 39+0